|

'Senden Tahtakale'de piyasasında kasetçi olur'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim kampanyaları kapsamında Muğla'da halka hitap etti. Erdoğan, paralel yapının işinin hançerlemek olduğunu vurgularken bu yapıyla hareket eden CHP ve MHP'yi de uyardı. Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki video kayıtlarıyla haşır neşir olduğuna dikkat çeken Erdoğan, 'Eyy Genel Müdür sen git kaset ara kaset! Senden ancak Tahtakale piyasasında kasetçi olur' dedi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 2/03/2014 Pazar
Güncelleme: 17:19 - 2/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
'Senden Tahtakale'de piyasasında kasetçi olur'
'Senden Tahtakale'de piyasasında kasetçi olur'

Başbakan Erdoğan yerel seçimler çalışması kapsamında Muğla'da konuştu. Erdoğan, gündemdeki konulara açıklık getirirken, 11 yılda yapılan icraatları Muğlalılara anlattı. Başbakan halka hitaben, 'Biz size hizmet için bu yola çıktık' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Türkiye'nin demokrasi yolculuğu Aydın ve Muğla'dan başladı. Ege'nin insanı merhum Adnan Menderes'in şehri Muğla'yı çok sevdik. Merhum Menderes ile bu milletin yüzü güldü, ihtilal Menderes ve 2 arkadaşını astılar. CHP bunun da arkasındaydı. Sevgili kardeşlerim, 54 yıl önce merhum Menderes'e yapılanların aynısını bize yapıyorlar. O gün CHP nasıl rol üstlendiyse bugünde aynısını istiyor.

CHP iş yapana engel olur

CHP iş yapmayan, iş yapana da engel olan demektir.Şu Muğla Belediyesi'ni 40 yıldır CHP işletiyor. Alışmışlar Muğla bize oy veriyor diye yan gelip yatıyorlar. Muğla'da kanalizasyon sorunu hala çözülmedi. Tarih ve medeniyet şehri Muğla'ya kanalizasyon sorunu yakışır mı? 28 gün gece gündüz çalışarak Muğla'yı AK Parti'ye teslim edeceğiz. Biz Muğla'yı Büyükşehir yapmak istedik CHP olmasın diye Anayasa Mahkemesine başvurdu. İnanın bunlar kasaba bile yönetemez.

CHP ve MHP'nin projesi var mı?

Mansur Hoca ve AK Parti işbirliğiyle Muğla'yı bambaşka bir şehir haline getireceğiz. Çok çalışacağız, kapı-kapı çalışacağız. Muğla'da Allah'ın verdiği bir doğal güzellik var. Ama bakın Belediye olarak bunlarda birşey var mı? Gelin bu 40 yıllık yıkıntıyı birlikte düzeltelim. CHP'nin Muğla'da söyleyecek projesi olmadığı için 'korku politikası' uyguluyor. Bakın seçime 28 gün kaldı. CHP ve MHP'den herhangi bir proje duydunuz mu?

CHP'ye kasetle başkan ataması yaptılar. Şimdi bir yerlerden düğmeye basılmış aynısını AK Parti'ye de yapmaya uğraşıyorlar. Bu ülke kasetle değil, şehitlerin kanıyla kuruldu. Paralel yapının işi hançerlemektir. CHP'yi de MHP'yi de hançerleyecektir. Onlara da ihanet edecekler.

Sakın bunların okullarına ve dershanelerine çocuklarınızı yollamayın. Anne baba isterse devletin okullarında hafta sonları çocuklarımıza ücretsiz kurs vereceğiz

Bir hoca beddua eder mi? Biz bedduaya lanet duaya davet diyoruz. Biz merhamet için varız, zulüm için değil. 10 yıl önce bu Türkiye neydi şimdi ne oldu. Kızlarımızı başı örtülü diye okula sokmuyorlardı. Okulları paşalara teslim ederiz diyordu bu zat şimdide okulları sana teslim edelim diyor. Devletimizin okulları bize yeter.

Artık bu oyunu bozun. Başınızı iki eliniz arasına alın ve düşünün. 10 yıl önce Türkiye neydi ne oldu? Türkiye istikrarla büyüyor. Ama artık siz de bunlara tavrınızı koyun. Gazetelerini okumayın atın çöpe. Muğla'nın 30 Mart'ta CHP'ye çok anlamlı bir ders vermesini bekliyoruz.

28 gün sonra sandıklar bunlara gerçek bir demokrasi dersi daha verecek. Bu kirli tuzağa izin vermeyeceğiz. 30 Mart'ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında seçim yapacaksınız. Eyy Genel Müdür sen git kaset ara kaset! Senden ancak Tahtakale piyasasında kasetçi olur. Bizim gerçeklerimize bunların hayalleri bile ulaşmaz. Biz yola çıkarken tek millet, tek bayrak, tek vatan dedik.

Muğla'ya müjde, inşallah 700 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Muğla'ya 12 yılda 8 katrilyonluk yatırım yaptık. 2015 yılı sonrasında Muğlalılar evinde doğalgaz kullanmaya başlayacak.



10 yıl önce