|

Şimdiden yazın CHP'nin yüz karasıdır

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP heyetinin Suriye'de Beşşar Esed ile görüşmesine ilişkin, ''CHP'yi anlamak mümkün değil. CHP bir garip. Kendi halkına zulmeden, şehirlere bomba yağdıran bir Suriye zalimini yanına alıp resim çektiriyor'' dedi.

Aa
00:00 - 9/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 15:16 - 9/03/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Şimdiden yazın CHP'nin yüz karasıdır
Şimdiden yazın CHP'nin yüz karasıdır

Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, partisinin tüm seçimlerde oyunu artırarak yoluna devam ettiğini söyledi.

Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde destan yazacaklarına inandığını belirten Eroğlu, şöyle devam etti:

''AK Parti sizlerin partisi, milletin bağrından çıkan bir parti. Türkiye'ye çok şeyler yaptı, kazandırdı. Son 10 yıldaki dönüşüm, adeta destansı bir dönüşüm. Özellikle hayal edilemeyecek, muhalefetin rüyasında bile göremeyeceği hizmetler yapıldı. Merkez Bankası'nın kasası dolu, yatırımlar doludizgin gidiyor. Her sahada muhteşem bir dönüşüm var. Hizmet bakımından hiçbir siyasi partinin, AK Parti'nin geliştirdiği çıtaya ulaşması mümkün değil. Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmak da önemli. Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti büyük bir hamle gerçekleştirdi.''

"ŞİMDİDEN YAZIN, CHP'NİN YÜZ KARASIDIR"

Eroğlu, daha sonra bir gazetecinin, ''CHP heyetinin, Suriye'de Beşşar Esed ile görüşmesi'' hakkında düşüncelerini sorması üzerine, Suriye halkının, Esed'in gitmesini istediğini belirtti.

Esed'e, kan dökmekten vazgeçmesi çağrısında bulunan Eroğlu, şunları kaydetti:

''Esed'in beyni sulandı herhalde. Yani bir kere kendisi zaten şu anda gidici. Bütün Suriye halkı onun gitmesini istiyor. Türkiye'de ise bütün Türkiye halkı bizim rey oranımızın ne olacağını takdir ediyor. Bütün Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın kalmasını istiyor. Hatta bazı vatandaşlar, 'Benim ömrümden al, Recep Tayyip Erdoğan'ın ömrüne ver' diye dua ediyor. Arada böyle bir fark var. Esed boşuna uğraşmasın. Bir an önce kan dökmekten vazgeçsin, bir yere kaçacaksa da kaçsın. CHP'yi anlamak mümkün değil. CHP bir garip. Kendi halkına zulmeden, şehirlere bomba yağdıran bir Suriye zalimini yanına alıp resim çektiriyor. Tarih bunu CHP'nin yüz karası olarak yazacak. Şimdiden yazın, CHP'nin yüz karasıdır.''

11 yıl önce