|

Soylu, AK Parti'nin oyunu açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 3 önemli araştırma şirketinin verilerine göre AK Parti'nin ocak ayındaki oy oranının yüzde 50 bandında olduğunu açıkladı.

.
00:00 - 3/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:24 - 3/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Soylu, AK Parti'nin oyunu açıkladı
Soylu, AK Parti'nin oyunu açıkladı

Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesine ilişkin çağrısına destek vererek, ' saha burası. Bizim elbisemizin başka ülkelerde başka mahfillerde bir şekilde biçilmesine biz müsaade edemeyiz'dedi.

17 ARALIK NEO-MODERN BİR DARBEDİR

28 Şubat'ı biz post modern bir darbe olarak değerlendiriyoruz, 17 Aralık'ı da neo-modern bir darbe olarak değerlendiriyoruz. Yeni bir darbe modeli yani. 17 Aralık neo darbedir ama içerinde hem hukuk yolsuzluğu vardır, hem demokrasi hırsızlığı vardır. İkisinin bir araya gelmiş halidir.

OYUMUZ YÜZDE 50 BANDINDA

Ocak ayında elimizde 3 ciddi araştırma vardı. Bu araştırmalar, bizim % 50 bandında olduğumuzu çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Burada bir düzeltme de yapmak isterim, bu yarın bir genel seçim olsa oyumuz ne olur sorusunun karşılığı değil, 30 mart yerel seçimlerinde kime oy vereceksinizin karşılığı bu.

SAHA BURASI, BAŞKA MAHFİLLER OLAMAZ

Sayın Genel Başkan Yardımcımız çok doğru bir değerlendirme ortaya koyuyor, saha burası. Eğer siyaset yapılacaksa da burada, eğer bir mücadele yapılacaksa da burada, eğer Türkiye'nin geleceğine yönelik bir değerlendirme yapılacaksa da saha burasıdır. Bizim elbisemizin başka ülkelerde ve başka mahfillerde bir şekilde biçilmesine biz müsaade edemeyiz.

10 yıl önce