|

Tencere tavacı değiliz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne''nin Keşan ilçesinde esnaf ziyareti yaptı, iftar yemeğine katıldı, özürlü vatandaşlara özürlü sandalyesi dağıttı. Müezzinoğlu, ''Biz asla tencere tavacı değiliz." dedi.

Cihan
00:00 - 21/07/2013 الأحد
Güncelleme: 15:33 - 21/07/2013 الأحد
Yeni Şafak
Tencere tavacı değiliz
Tencere tavacı değiliz

Bakan Müezzzinoğlu, Keşan''da İspat Cami Mahallesi''nde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Müeezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde yeni devlet hastanelerinin yakın zamanda temellerinin atılacağını söyledi. Birilerinin milleti ayrıştırmaya, istikrarını ve ekonomiyi bozmaya çalıştığını ve ülkenin dünya çapındaki gücünü kıskandığını aktaran Müeezzinoğlu, bunun güç birliği ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesiyle aşılacağını belirtti.

Edirne Milletvekili olarak geçen yıl bu sokaklarda beraber olduklarına vurgu yapan Müezzinoğlu, şimdi ise aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı olarak burada bulunduğunu belirtti. Asla yıkıcı, dışlayıcı ve tencere tavacı olmadıklarını vurgulayan Müezzinoğlu şöyle devam etti: ''Biz asla yıkıcı değiliz. Biz asla dışlayıcı değiliz. Biz asla tencere tavacı değiliz. Olmadık ve olmayacağız. Birileri çapulculuk yaparak bu milletin istikrarını bozarak, milletin ekonomisini bozmak ve milletin cebini hortumlamaya yeniden tevessül etmek istediler. Esas dertleri, Gezi Parkı değil, esas dertleri fakirin, fukaranın zenginleşmesinin önünü kesmek, esas dertleri faizleri yükseltmek, esas dertleri hortumlar kesildi. Hortum kanallarını yeniden açmak, milli iradenin yani sandıktaki oyun hak ve hukukuna müdahale etmek, yani milletin ümüğünü sıkmak, milletin ümüğünü sıkmak. Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece, AK Parti var olduğu sürece, sizler AK Parti'ye sahip çıktığınız sürece, milletin ümüğüne de milletin cebine de hiç kimse dokunamayacak. Yeter ki siz bizlerle var olun. Tabi istikrarın bozulmasından sandıkta AK Parti''yi yenme gücü olmayanlar sandığa müdahale etmek istediler. CHP''de buna yandaşlık etti. CHP, Merkel''e şikayet mektubu yazdı. Çıkarılan olayları şikayet etti. Atatürk''ün partisi bir milleti ve milletin iktidarını başka bir ülkeye şikayet ediyorsa varın o CHP''nin haline ne istiyorsanız onu deyin."

Müezzinoğlu, iftardan sonra Keşan Ortopedik Özürlüler Derneği''nde özürlü 5 vatandaşa tekerlekli sandalye dağtttı.


٪d سنوات قبل