|

Teşekkürler Erdoğan

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ülkesinin BM'de "üye olmayan gözlemci devlet statüsü" kazanmasının birinci yıl dönümü vesilesiyle Erdoğan'a Türkiye'nin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Aa
00:00 - 3/12/2013 Salı
Güncelleme: 00:13 - 4/12/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Teşekkürler Erdoğan
Teşekkürler Erdoğan

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkesinin Birleşmiş Milletler'de "üye olmayan gözlemci devlet statüsü" kazanmasının birinci yıldönümü vesilesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak Türkiye'nin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başbakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas arasında bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

Filistin'in Birleşmiş Milletler'de "üye olmayan gözlemci devlet statüsü" kazanmasının birinci yıldönümü vesilesiyle Erdoğan'ı telefonla arayan Abbas, o süreçte Türkiye'nin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan ise Abbas'a Türkiye'nin Filistin halkına verdiği desteği, dün olduğu gibi gelecekteki süreçte de devam ettireceğini belirtti.

Görüşme sırasında Mahmud Abbas'ın, Filistinli taraflar arasındaki uzlaşı sürecinin yanı sıra İsrail ve Filistin arasında devam eden Ortadoğu Barış Görüşmelerine de değindiği öğrenildi.

10 yıl önce