|

Toptan'dan başsağlığı mesajı

Aa
00:00 - 17/02/2009 Salı
Güncelleme: 23:11 - 17/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Toptan'dan başsağlığı mesajı
Toptan'dan başsağlığı mesajı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Tiyatro Sanatçısı Gazanfer Özcan'ın vefatı dolayısıyla, eşi Gönül Ülkü Özcan'a başsağlığı mesajı gönderdi.

TBMM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazenfer Özcan'ın vefatından “büyük üzüntü duyduğunu” belirterek şunları kaydetti:

“Gazanfer Özcan, gerek tiyatro sanatçısı olarak, gerekse de sinemada rol aldığı filmlerle halkımızın sevgi ve saygısını kazanmıştır. Başarılı oyunculuğu yanında örnek sanatçı kişiliğiyle de halkımızın kalbinde yer edinmiştir. Tiyatro sanatımızın en önemli temsilcilerinden olan Gazanfer Özcan'ın, daima kendisinden sonraki kuşaklara örnek olacağı inancındayım. Hayatının önemli bir kısmını tiyatro sanatına veren, bu sanatın gelişmesi için yoğun emek sarf eden Gazanfer Özcan'ın tiyatro tarihimizde de özel bir yeri olacağına inanıyorum.

Bu düşüncelerle, tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan Devlet Sanatçısı Gazanfer Özcan'a Allah'tan rahmet, size, ailenize, tiyatro camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

15 yıl önce