|

Tutuklamalar intikam hissi veriyor

Ankara
00:00 - 16/02/2011 Çarşamba
Güncelleme: 23:47 - 15/02/2011 Salı
Yeni Şafak
Tutuklamalar intikam hissi veriyor
Tutuklamalar intikam hissi veriyor

MHP lideri Bahçeli, seçim çalışmalarına zaman ayırmak için dün son grup toplantısını gerçekleştirdi. Konuşmasında Balyoz tutuklamalarını eleştiren Bahçeli şunları söyledi: “Darbe anlayışına ve darbecilere kesinlikle karşıyız ve TSK içinde darbe emeli taşıyanlara asla yer verilmemesini istiyoruz. Ne var ki TSK'nın bütünüyle darbeci gösterilmesine, incitilmesine, yıpratılmasına da şiddetle karşı çıkıyoruz ve bu amaçta olanlarla her şart altında mücadele etmekte kararlıyız. Özellikle sözde darbe iddiaları doğrultusunda 163 kişinin gözaltına alınması ve bunların içinde Güneydoğu'da terörle amansız bir mücadele sergileyen emekli ya da muvazzaf askerlerin de bulunması aklımıza bu değerli şahsiyetlerden intikam alındığı hususunu getirmektedir.”

BURUNLARINDAN GETİRECEĞİZ

Vatandaşların 8 yılı aşan bir süredir görevde bulunan hükümeti demokratik yollardan alaşağı edeceğini savunan Bahçeli ağır ifadeler kullandı: “Bilinmelidir ki bugün, geçmişin pisliğini temizlediklerini söyleyen müfteri Başbakan; en büyük pisliği ve iğrençliği kendi dönemlerinde yandaşlarıyla birlikte oluşturmuştur. Unutulmasın ki biz bu dönemin kirlerini hem arındıracağız hem de bunun müsebbiplerinin burunlarından bir bir getireceğiz.”


“Ne Mutlu Türküm Diyene” ile nokta koydu

23. Dönem 5. Yasama yılındaki son grup toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Bahçeli, 23. Dönemde TBMM çatısı altında milletvekili arkadaşlarıyla omuz omuza mücadele vermekten dolayı son derece bahtiyar olduğunu söyledi. Bahçeli, konuşmasını “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle bitirdi.



13 yıl önce