|

Unakıtan neşeli ve esprili

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtcephe, tedavisi süren eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın moralinin yüksek olduğunu belirterek, ''Zaman zaman da yaptığı esprilerle bizi kahkahaya boğuyor'' dedi.

Aa
00:00 - 18/12/2012 Salı
Güncelleme: 11:55 - 18/12/2012 Salı
Yeni Şafak
Unakıtan neşeli ve esprili
Unakıtan neşeli ve esprili

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi'nde tedavisi süren eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın moralinin yüksek olduğunu ve tedavi sürecinin devam ettiğini bildirdi.

Kurtcephe, Unakıtan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Unakıtan'ın ameliyat öncesi tedavi sürecini yaşadığını anlatan Kurtcephe, ''Ameliyat olacaksa ki bu konuda henüz karar verilmiş değil, yapılması gereken tedavi süreci yaşanıyor. Morali gayet iyi, sağlığı iyi, neşeli ve esprili bir kişiliğe sahip. Morali son derece yüksek, bol bol kitap okuyor, zaman zaman da yaptığı esprilerle bizi kahkahalara boğuyor'' dedi.

Unakıtan'ın tedavi süreci ile ilgili doktorların gerekli takibi sürdürdüklerini kaydeden Kurtcephe, ''Sayın Bakanımızın sağlıklı yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu millete hizmet etmiş bir insanı, hastanemizde misafir etmek bize gurur veriyor'' diye konuştu.


11 yıl önce