|

Vatandaş değil AK Partili

CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de bir vatandaşa yumruk attığı iddiasına, 'Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan Yardımcısı'nın abisi. AK Partili bir arkadaşımız olduğu ortaya çıktı. Oradaki arkadaşımız bir vatandaş değil' diyerek yumruk olayını da dolaylı olarak kabul etti

İstanbul
00:00 - 6/03/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:54 - 5/03/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Vatandaş değil AK Partili
Vatandaş değil AK Partili

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin Şişli Belediye Başkan adayı Hayri İnönü ile Baruthane Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara selam veren Sarıgül, Şişli esnafından helallik istedi. Daha sonra Emekliler Evi'ni ziyaret eden Sarıgül, yurttaşların gösterdiği ilginin, kendisini ve arkadaşlarını şımartmayacağını, kibirlenme ve böbürlenmeye doğru götürmeyeceğini, daha mütevazı ve daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Sarıgül, pazar günü projelerini anlattıktan sonra oy oranlarının daha da artacağına inandığını belirtip, İstanbul'da ötekisi olmayan bir anlayışın göreve geleceğini iddia etti.

SÖZLERİYLE TEYİT ETTİ

Feshane'de katıldığı 'Trabzon Günleri' etkinliğinde yumruk attığı iddia edilen kişinin suç duyurusunda bulunacağı belirtilerek, bu konudaki görüşü sorulan Sarıgül, şunları kaydetti:

'Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan yardımcısının kardeşi, abisi olduğu ortaya çıktı. AK Partili bir arkadaşımız olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oradaki arkadaşımız bir vatandaş değil. Bir siyasi partinin en üst düzeydeki görevlisinin abisi. Bu provokasyonlar bundan sonra da olacak. Hiçbir zaman vatandaşımıza negatif konuşma yapmayız. Hiçbir zaman vatandaşlarımıza en ufak şekilde hor davranamayız. Vatandaşımızın ne arzusu varsa yerine getiririz.' Sarıgül, bu sözleriyle Feshane'de bir vatandaşı yumrukladığını da teyit etmiş oldu.


10 yıl önce