|

Diabet-kolesterol tarih oluyor

Diabet, kolestrol ve trigliserid yüksekliği sorunu olanlara yönelik olarak uluslararası araştırmalar neticesinde tamamen naturel Yollardan XP S6 Adını verdikleri Yeni bir ürün ürettiler.

Advertorial
00:00 - 17/06/2011 الجمعة
Güncelleme: 00:31 - 17/06/2011 الجمعة
Yeni Şafak
Diabet-kolesterol tarih oluyor
Diabet-kolesterol tarih oluyor
BİR GRUP DOKTOR, ECZACI,FARMAKOGNOZİ UZMANI,FİTOTERAPİST VE KİMYAGERİ BİR ARAYA GETİREN İMMUNAT BİTKİSEL İLAÇ FİRMASI

Diabet, kolestrol ve trigliserid yüksekliği sorunu olanlara yönelik olarak uluslararası araştırmalar neticesinde tamamen naturel Yollardan XP S6 Adını verdikleri Yeni bir ürün ürettiler.

Son senelerde ortaya çıkan ve yaygın biçimde kullanılan bazı antidiabetik ve kolesterol düşürücü ilaçların ciddi yan etkileri olduğu, bazen bunların gizlenebildiği, hatta kullanmaya başlayanlarda sonradan gözlemlenen ve ciddi boyutlara ulaşılabilen yan etkiler ortaya çıktığını bilinmektedir.


Bazı diabet ilaçlarının, Türkiye dahil birçok ülkede ölümcül yan etkileri gözlemlendi. 'rosiglitazon' maddesi içeren antidiabetik ilaç Eylül 2010'da yasaklandı. Aynı maddeyi içeren 12 ilaç da piyasadan toplatıldı. Bunun sebebi , bu ilacı kullananların ölüm riskini % 64 , kalp krizi riskini ise %43 arttırdığının bilim insanları tarafından açıklanması idi.


XP S6 preperatının içerisinde bulunan bitki özlerinin etkisi ile hayvan ve insan denekleri üzerinde yapılan çalışmalarda 15 'inci günden itibaren pankreasta insulin hormonu imal eden Langerhans adacıkları ve Beta Hücreleri hacim ve sayılarında anlamlı artışlar izlenmiştir. Bunun açık anlamı, bu tedavi ile pankreasta belirgin bir yeniden yapılanma ve tamir işleminin başlamasıdır. (ref no 3)






XP S6 içerisinde bulunan bitkilerle, hayvanlar ve 16 gönüllü şeker hastasına yönelik yapılan çalışmada 2,3 ve 4. haftalarda klinik olarak kabul edilebilir glukoz değerlerine ulaşılmıştır. Hiçbir yan etki rapor edilmemiş olup , bunlara ek olarak HgA1c değerlerinde önemli oranda düşüş görülmüştür. Bu çalışma şu cümle ile son bulmaktadır : Sonuçlara bakıldığında farklı davranışlar gösteren ancak sinerjik ( birbirini güçlendiren etki ) açıdan glukoz homeostasisini regüle eden bitkisel kombinasyonlarda güvenlik,tolerans ve yararlılık görülmektedir. (Ref No 4)





XP S6 içeriğindeki bitkiler değişik etkilerle kan şekerini düzenlerler.

Zeytin yaprağında bulunan doğal fenolik bir bileşik olan 'HİYDROXTYROSOL' güçlü bir antioksidan olup, serbest radikallerin hücrelere verdiği yıkıcı zararı önler ve pankreasın salgı bezinin yeterli miktarda insülin hormonu üretmesini sağlayarak, kan şekeri ni düzenlediği çalışmalarda gösterilmiştir.

Isırgan, ceviz yaprağı ve kırkkilit otunun kan yapıcı özelliği ile pankreas üzerine olumlu etki yaparak kan şekerini düzenledikleri bilinmektedir.


Şahtere ve karabaş otunun kan sulandırıcı ve damar genişletici etkileri nedeni ile tansiyonu düşürdükleri yine bilinmektedir.Yapılarında bulunan' ROSMARİNİK ASİT ve CİNEOL' maddeleri miikrop kırıcı ve tansiyon düşürücü etkiye sahiptir.


Kırkkilit otu taşıdığı flavonoitler sayesinde yüksek tansiyonu ve damar sertliğinde kolesterolü düzenler.

Zeytin yaprağı koroner damarları esneterek , damar sertliğini önler,kolesterolü (LDL) düşürür.Kalp kasının pompalama hareketlerini geliştirerek kalp krizlerini önlemede yardımcı olur.bitkilerin yukarıda belirttiğimiz etkileri uluslararası araştırmalar sonucu birçok üniversite tarafından onaylanmıştır. bitkiler doğru kombinasyonlar,işleme teknikleri,ve dozajlarını kısacası Bitkiler içindeki maddeleri inceleyerek bunlardan organizmaya girdiğinde hastalıkları iyileştirici etkisini bulmaya çalışmak(farmakognozi) uzmanlık gerektirmektedir.Bitkilerde yüzlerce etken madde bulunabilir. Bu maddeler kimyasal maddelerdeki gibi yararlı etkilerinin yanında yan etkileri de mevcuttur. Ayrıca bitkilerden elde edilirken elde edilen miktarın da büyük önemi vardır.bu bakımdan ele alındığın da şu sonuç ortaya çıkmaktadır,bitkiler tedavide doğru adrestir, bitkinin tedavi edici özellikleri ve anlatımı açısından önem teşkil etmektedir.












Türkiye'nin Tek Bitkisel İlaç Firması İMMUNAT Uzmanları Tarafından Tasarlanmıştır!

Kullanılmaya başladığı andan itibaren ilk 2 saatte kan şekerini % 40 düşürdüğü

Bir ay düzenli kullanıldığında kan şekerini düzenlediği

15 günde kolesterol dengelediği tespit edilmiştir.








٪d سنوات قبل