|

Taksim İlkyardım Hastanesi, tüm faaliyetlerini durdurdu

Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde tüm faaliyetler durduruldu. Hastane giriş ve çıkışları kapatıldı. Kapılar görevliler tarafından kaynak makinesi kullanılarak kilitlendi. Bu durumdan habersiz hastaneye gelen hastalar başka hastanelere yönlendirildi.

Cihan
00:00 - 13/09/2013 Cuma
Güncelleme: 22:06 - 13/09/2013 Cuma
Yeni Şafak
Taksim İlkyardım Hastanesi, tüm faaliyetlerini dur
Taksim İlkyardım Hastanesi, tüm faaliyetlerini dur

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi''nde inşa edilen Gaziosmanpaşa Yerleşkesi''ne taşınacak olan Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde akşam saatlerinde acil servis dahil bütün faaliyetler durduruldu. Hastane bahçesine araç girişini engellemek için kapılar kapatıldı. Hastanenin giriş kapıları ise görevliler tarafından kaynak makinesi kullanılarak kapatıldı. Hastanenin kapanmasından habersiz, hastaneye gelen vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Hastalar çevredeki başka hastanelere yönlendirildi.

Durumdan haberi olmayan ve tedavi olmak için hastaneye gelen bir hasta, ''Tedavi olmak için hastaneye geldim. Güvenlik hasatene kapalı dedi. Bizi Şişli Etfal ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine yönlendirdi. Ne yapalım yapacak bir şey yok başka yerlere gideceğiz artık.'' dedi.

11 yıl önce