|

Yeniden Refah'ta yaprak dökümü! AK Parti lehine adaylıktan çekildi

İzmir’in Bergama ilçesinde Yeniden Refah Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin, Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Doktor Sadık Doğruer lehine seçimden çekildiğini duyurdu.

Seren Som
12:41 - 29/03/2024 Cuma
Yeni Şafak
Sadık Doğruer - Mutlu Metin
Sadık Doğruer - Mutlu Metin

Yeniden Refah Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin, Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer lehine belediye başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.

'Cumhur İttifakı adayı adına adaylıktan çekiliyorum'

Kendisini destekleyen Yeniden Refah Partililerden pazar günü yapılacak yerel seçimler için Cumhur İttifakı Adayı Sadık Doğruer'e destek vermelerini isteyen Metin, konuya ilişkin olarak sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Mutlu Metin
  • "Bizler Bergama'da, şehir merkezinde, kırsalda ve Kozak Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızla, eşimiz, dostumuzla, ticaret yaptığımız arkadaşlarımızla yoğun bir istişare içine girdik. Bizler bir Bergamalı olarak, Bergama'da yaşayan bir birey olarak, ilçemizin geleceği için, Bergama'mızın bu 5 yıl içinde il olabilirliği, yapılacak hizmetlerin ivedi olarak yapılması, Bergama'mızın sanayileşmesindeki önemli adımların daha hızlı atılması için Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık beyin adına belediye başkan adaylığından çekiliyorum. Bizim için siyaset yeni başlıyor. Bergama'da yapılan bu işlerin çok yakından takipçisi olacağız"
Sadık Doğruer

Bir destek de mevcut başkandan

Doğruer'e bir destek de yeniden aday gösterilmeyen mevcut AK Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'dan geldi.

Hakan Koştu

Bergama Belediyesi çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Koştu burada yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı adayı Sayın Doktor Sadık Doğruer ile bu hizmetler çok daha yüksek bir yere gelecektir. Tabi ki Bergamalı hemşerilerimizin, sizlerin desteği ile..." ifadelerini kullandı.



#Yeniden Refah Partisi
#İzmir
#Bornova
#Seçim
#AK Parti
#Mutlu Metin
#Sadık Doğruer
1 ay önce