|

Ali Adnan: Pazar günü Fenerbahçe düşünsün

Çaykur Rizespor'un bugün yaptığı antrenmandan önce genç futbolcu Ali Adnan açıklamalarda bulundu. Adnan, 'Pazar günkü müsabaka, asıl Fenerbahçe için zor bir maç' dedi.

Dha
00:00 - 23/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:20 - 23/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Ali Adnan: Pazar günü Fenerbahçe düşünsün
Ali Adnan: Pazar günü Fenerbahçe düşünsün

Ali Adnan, ligde son 3-4 maçtır performanslarının çok iyi olduğunu dile getirirken, "Bizim için değil, asıl Fenerbahçe için zor bir maç olacak. Onlar şampiyon olmak istiyor. Biz ise İstanbula rahat gidiyoruz. Zor bir maç olmayacak. Fenerbahçe karşısında kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Çekinmiyoruz

Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluğa oynayan oyuncular olduğuna da dikkati çeken Ali Adnan, şöyle devam etti:

Ayrıca Avrupa tecrübeleri de var. Ancak özellikle bizim defansımız 3-4 maçtır çok iyi performansı ortaya koyuyor. Onların hücum oyuncularına geçit vermeyeceğiz. Fenerbahçeden çekinmiyoruz."

Hazırlıklarını sürdürdüler

Çaykur Rizespor, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, futbolcularla bir araya geldi, fotoğraf çektirdi. Teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yapılan antrenmana hasta olan Engin Baytar katılmadı, sakatlığı bulunan Kweuke ve Görkem takımdan ayrı çalıştı.

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Kweukenin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Antrenman, koşu ve kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas ve taktik ağırlıklı çalışma ile devam etti.

10 yıl önce