|

Atletico'nun yeni yıldızını görücüye çıktı

Atletico Madrid, Real Sociedad'dan transfer ettiği Antoine Griezmann'ı Vicente Calderon Stadı'nda basına tanıttı.

Aa
00:00 - 1/08/2014 Cuma
Güncelleme: 10:25 - 1/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Atletico'nun yeni yıldızını görücüye çıktı
Atletico'nun yeni yıldızını görücüye çıktı

Bu sezonki en önemli transfer olarak sunulan 23 yaşındaki Fransız futbolcu Griezmann, üzerinde hiçbir baskı hissetmediğini, takımın daha da büyümesine yardımcı olmak istediğini ifade etti.

Atletico Madrid'in büyük bir kulüp olduğunu, geçen sezon lig şampiyonluğunu kazanarak ve Şampiyonlar Ligi finali oynayarak bunu kanıtladığını vurgulayan Griezmann, "Hedefim her zaman bir önceki sezonun istatistiklerini geçmek. Buna ulaşmak için takım arkadaşlarıma ve kulübe güveniyorum" dedi.

'Çok şey öğrenmeyi umuyorum'

Real Madrid'e karşı 19-22 Ağustos tarihleri arasında oynayacakları sezonun ilk kupası İspanya Süper Kupası'nı kazanmak için çok iyi çalışacaklarını belirten Griezmann, "Sezon boyunca takım arkadaşlarımdan çok şey öğrenmeyi umuyorum. Forvette Hırvat Mario Mandzukiç ile birlikte oynayacak olmam beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Yeni transfer Antoine Griezmann giymek için "7" numaralı formayı seçti. Kulüp başkanı Enrique Cerezo da Griezmann'ın en güçlü yanlarından birinin gol asisti olduğunu belirterek, futbolcunun en kısa zamanda takıma uyum sağlayacağına ve çok büyük bir katkı vereceğine emin olduklarını söyledi. Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, yaklaşık bir hafta süren Güney Amerika kampından sonra yarın sabah Madrid'e dönecek. Atletico Madrid, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım amacıyla Galatasaray ile oynanacak maç için 5 Ağustos'ta İzmir'e gelecek.

10 yıl önce
default-profile-img