|

Aykut hocayı konuşturanlar önemli

Güneş, F.Bahçe Teknik Direktörü'nün geçen haftaki konuşmasının kendisini üzdüğünü söyledi ve 'Onu destekleyenler çok önemli. O sözün kamuoyunda olgunlaştırılması çok önemli'dedi

00:00 - 3/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:55 - 3/05/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Aykut hocayı konuşturanlar önemli
Aykut hocayı konuşturanlar önemli

Trabzon'un teknik patronu Şenol Güneş, maçla ilgili yorum yapmadı ve ortada futbol olması için adalet ve barışın olması gerektiğini söyledi. Tecrübeli hoca, bir gazetecinin, 'Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın geçen haftaki açıklaması sizi üzdü mü?' sorusuna 'Evet, kesinlikle doğru. Geçen sene aynı olayı bana yaptılar. Onun konuşması önemli değil. Onu konuşturan ve destekleyenler çok önemli. Bir söz söylenmesi önemli değil, o sözün kamuoyunda oluşturulması, olgunlaştırılması ve toplum üzerinde kullanılması önemli. Aykut hoca konuşur, pas geçersiniz' yanıtı verdi.

'Şampiyonluk kaybedilebilir, kazanabilir ama kitleleri tahrik eden bir anlayışla hiçbir yere varamayız' diyen Güneş, 'F.Bahçe maçının olağanüstü maç olacağını düşünüyorum. Sabırlı ve sağduyulu olacağız. Ondan sonra Beşiktaş maçı var. Ama bu ligin buzdolabına konulup, elden geçirilmesi gerekiyor. Gelecek yılları kurtarmak için. Görünmeyen büyük bir tehlike var. Güçlüyseniz haklısınız' ifadelerini kullandı. Güneş, taraftarlara da seslendi, nefeslerini bitirinceye kadar destek olmalarını istedi.



12 yıl önce