|

Bana borcunuz var imza atmam

UEFA'dan "ceza almamak" için gece gündüz çalışan Siyah-beyazlılar, Nisan ve Mayıs'ı şimdilik kısmi olarak çözdü. Ancak Haziran ayı Egemen'e takıldı

00:00 - 5/05/2012 Cumartesi
Güncelleme: 05:26 - 5/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Bana borcunuz var imza atmam
Bana borcunuz var imza atmam

Süper Final'de F.Bahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş'ta galibiyet sevinci yerini "Para krizine" bıraktı. Q7, Simao, Almeida ve diğer Portekizlilerin menajeri olan Jorge Mendes'in avukatlarıyla bir araya gelen Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, futbolcuların alacaklarını masaya yatırdı. Borçsuzluk belgesi için ileriye dönük senet vererek sorunu kısmi olarak çözdü. Ancak Haziran ayı sonuna kadar aynı belgeyi tekrar vermek zorunda kalacak olan siyah-beyazlı kulüp, bu tür sorunların UEFA'ya yeniden gitmemesi için büyük çaba harcarken, nakit ihtiyacını karşılamakta da zorluk çekiyor.

DEMİRÖREN'İN SENETLERİ

En büyük sıkıntı ise Yıldırım Demirören döneminde verilen senetlerin karşılığı ile ilgili problem yaşanınca yeni verilen senetleri almakta futbolcular ve menajerler tereddüt yaşıyor. Nitekim bazı yabancı futbolcularla birlikte yerlilerden Egemen de yönetime bu senetleri kabul etmeyeceğini bildirerek "Kulüpten alacağım yoktur" şeklinde kağıda imza atmadı. "Paramı aldıktan sonra imza atarım" dediği ileri sürüldü.


Görevlerini yaptılar abartılmasın

Maddi darboğazda olan, saha sonuçları olarak da beklenenin çok çok uzağında kalan Beşiktaş'ta F.Bahçe karşısında alınan 3 puan camia için büyük moral olurken, başkanlık döneminde ilk galibiyetiyle tanışan Fikret Orman zaferi olağan karşıladı. 'Futbolcularımız görevlerini yaptılar' diyen Beşiktaş Başkanı, 'Sadece camiaya iyi bir moral olduğunu söyleyebiliriz. Futbolcularımız görevlerini yerine getirdiler, onların işi hep kazanmak. Fazla abartılacak bir şey yok' ifadelerini kullandı. Fikret Orman, takımdaki yıldızların bu düzeyde oynaması halinde kazanamayacakları maç olmadığnı söyledi.


SiVOK'a yanlış teşhis

Sağ dizindeki ağrıları sonrası kulübün sponsoru olan Acıbadem Hastanesi'ne kontrole giden Sivok'a doktorların yanlış teşhis koyduğu öğrenildi. Doktorların 'çapraz bağların koptu' dediği Sivok'un ülkesindeki milli takım doktoruna da göründüğü, 'Senin hiçbir şeyin yok, iki gün dinlen daha sonra futbol oynayabilirsin' cevabını aldığı öğrenildi. Öte yandan sezon sonunda sözleşmesi bitecek Sivok'un menajeri İstanbul'a geldi.


Şampiyona kupa yemeği

FIBA EuroChallenge Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için dün yemekli bir kutlama düzenlendi. Eski Başkan Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, dün öğlen saatlerinde Kemer Country Golf Club'ta basketbolculara yemek verdi. Elde edilen başarıdan dolayı takımı tek tek kutlayan Erdoğan, zaferlerin devamının gelmesini diledi.


12 yıl önce