|

Başarı için güçbirliği yaptık

00:00 - 6/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:33 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
Başarı için  güçbirliği  yaptık
Başarı için güçbirliği yaptık

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Eskişehirspor galibiyetinin takımın güçbirliği yapmasının ürünü olduğunu söyledi. Her maça göre ayrı ayrı rakip analizi yapacaklarını kaydeden Portekizli çalıştırıcı, “Bunun ilk semeresini Eskişehirspor'u yenerek aldık. Artık önümüzde her maça göre, her maçın zorluğuna göre bir sistemimiz olacak” değerlendirmesini yaptı. Eskişehirspor karşısında 3 puan değil 8 puan kazandıklarını kaydeden Carvalhal, “Zirveye bir adım daha yaklaştık. Takipçimiz Eskişehir ile puan farkını açtık” dedi, en büyük rakipleri olarak da yaşanan sakatlıkları gösterdi.


İSMAİL VE EKREM'E UYARI

Takımından genel olarak memnun olan Carvalhal, İsmail Köybaşı ve Ekrem'i uyarmadan edemedi. Carvalhal, İsmail'e “Bir futbolcu için sadece yetenek ve güç yetmez. Zeka da lazım. Nerede duracağına dikkat et” derken Ekrem'e de “Çalışkansın ancak ileri çıktığında geri dönüşlerin ağır oluyor” uyarılarını yaptı.


Beşiktaş aslardan yoksun çalıştı

Haftayı Eskişehirspor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş, pazar günü Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. İdmana önceki günkü karşılaşmada 90 dakika forma giyen oyuncular ile sakatlığı süren Hilbert, Quaresma ve ameliyat olan Mehmet Aurelio katılmadı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması ve yarı sahada çift kale maçla tamamlandı. A2 Takım oyuncuları Hasan Türk, Ümit Karaal ve kaleci Emre Metin de çalışmada yer aldı.


12 yıl önce