|

Başkan Ünal Aysal Tarık''tan vazgeçti

Tarık Çamdal için istenen 5.5 milyon Euro + Umut Bulut, G.Saray yönetimini sabrını taşırdı. Aysal, geri adım attı

Taha Güvendi
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 00:23 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Başkan Ünal Aysal Tarık''tan vazgeçti
Başkan Ünal Aysal Tarık''tan vazgeçti

Eskişehirspor''un Tarık Çamdal için istediği rakam, Başkan Ünal Aysal''ı bezdirdi. Başkan Aysal, takımda görmeyi çok istediği Tarık''ın transferini arka plana aldı. Tarık''ın artık öncelikleri olmadığını belirten Başkan Ünal Aysal, ''Malesef talep edilen rakamlar imkanlarımızın çok üstünde. Bu durumda transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Öncelikli olarak Tarık Çamdal transferine yoğunlaşmayacağız. Eskişehirspor Kulübü''nün makul rakamlara inmesi gerekiyor. Ortak nokta bulunmalı'' ifadelerini kullandı.

G.Saray yönetimi, Eskişehirspor''un Tarık Çamdal için istediği 4 milyon Euro + Furkan Özçal teklifini teknik direktör Cesare Prandelli''nin geri çevirmesiyle reddetmiş; 5 milyon Euro''ya çıkma planları yapmıştı. Ancak Eskişehirspor yönetimi 5.5 milyon Euro+Umut Bulut''u isteyerek transferi zor hale getirdi.

Galatasaray''da Tarık konusunda yaşanan bu gelişmeler alternatif olarak tutulan Bursasporlu Şener Özbayraklı transferini kuvvetlendirse de Veysel Sarı''nın kamptaki etkili performansı, transferi tamamen de rafa kaldırtabilir.

10 yıl önce