|

Belkalem kampta İshak Trabzon''da

Bordo-mavililerin İngiltere''nin Watford takımından kiraladığı Cezayirli stoper dün kampa katıldı. Trabzonspor İshak transferi için de Karabükspor''la anlaştı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 1/08/2014 الجمعة
Güncelleme: 00:11 - 1/08/2014 الجمعة
Yeni Şafak
Belkalem kampta İshak Trabzon''da
Belkalem kampta İshak Trabzon''da

Trabzonspor Kulübü, İngiltere''nin Watford Kulübü''nde forma giyen Essaid Belkalem ile transfer görüşmeleri yaptığını dün borsaya bildirdi. 1.95 boyundaki Cezayirli stoper yeni sezon hazırlıklarını Avusturya''da sürdüren bordo-mavili takımın kampına katıldı. Menajeriyle dün sabah saatlerinde Almanya''nın Münih kentine gelen ve kulüp idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal tarafından karşılanan Belkalem, daha sonra kara yoluyla Avusturya''nın Hall in Tirol kasabasında takımın kampına getirildi. Takımın kamp yaptığı otel önünde Belkalem''i karşılayan genel menajer Serhat Altıncı, futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceğini söyledi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile otelde bir araya gelen 25 yaşındaki Cezayirli stoperin bugün takım ile antrenmana katılması bekleniyor. Futbolcuyla satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan milli futbolcu İshak Doğan''ın Trabzonspor''a transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Başkan Yolbulan, İshak''ı para ve iki oyuncu karşılığında Trabzonspor''a verdiklerini kaydetti.

Janko Sydney''de

Avustralya 1. Futbol Ligi (A-League) ekiplerinden Sydney, ünlü İtalyan oyuncu Alessandro Del Piero''nun boşluğunu Avusturyalı milli golcü Marc Janko ile doldurdu. Son olarak Trabzonspor forması giyen ve bordo-mavililerin 600 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshettiği 31 yaşındaki golcü oyuncu ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

Trabzon''un tadı tuzu yok

Yeni sezona Avusturya''da hazırlanan Trabzonspor, ikinci maçında Bundesligası ekibi FC Köln''e 2-0 yenildi. Bordo-maviler Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Celustka, Mustafa Akbaş, Salih, Colman, Soner, Özer, Gökhan ve Emre onbiriyle sahaya çıktı. Alman ekibinin gollerini 14. dakikada Osako ve 18''de Risse attı. İkinci yarıda baskı kuran Trabzonspor 10 oyuncu değişikliği yaparken, oyunu rakip yarı alanda oynamasına rağken maçtan 2-0 yenik ayrıldı.

HALİLHODZİC: ÇOK SİNİRLİYİM

Maçtan sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic, oynanan futbola tepki gösterdi. Halilhodzic, ''İlk maçtaki gibi hayal kırıklığı. Çok sinirliyim. Bu takım benim istediğim gibi değil'' dedi.


٪d سنوات قبل