|

Belki de Türk olacağım

Türkiye tercihinin doğru bir karar olduğunu belirten kaleci Muslera, teknik direktör Fatih Terim için de ''Fatih Terim ile çalışmak, benim için büyük bir deneyim''dedi. Başarılı kaleci, ilk geldiğinde gol yemesine rağmen taraftarın kendisine sahip çıktığını dile getirdi

Taha Güvendi
00:00 - 4/11/2012 الأحد
Güncelleme: 00:50 - 4/11/2012 الأحد
Yeni Şafak
Belki de Türk olacağım
Belki de Türk olacağım

Kaleci Muslera, G.Saray''a transfer olmasının başlarda sorgulandığını, ancak kendisinin kararında yanılmadığını ve doğru tercih yaptığını gördüğünü söyledi. G.Saray Dergisi'nin Kasım sayısındaki söyleşisinde açıklamalarda bulunan başarılı kaleci, geçmişte futbolu Uruguay'da bırakmak istediğini açıkladığının hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki kaleci, bununla alakalı konuşmak için erken olduğunu belirterek, ''O zaman Uruguay'da bırakmak istediğimi söylemiş olabilirim ama bu, sadece düşünmek ve hayal etmek ile alakalı. Belki 10, 15 sene daha Türkiye'de kalacağım. Belki de Türk olacağım. Bunu kimse bilemez. Küçüklüğümden beri İngiltere'de oynama hayalim vardı. Şu an için ise, 'kesinlikle bunu yapacağım' diyemem'' diye konuştu. Teknik direktör Fatih Terim ile çalışmayı ''Büyük bir ayrıcalık'' olarak nitelendiren Muslera, ''Terim''le çalışmak, benim için büyük bir deneyim'' dedi. ''G.Saray'da forması mağazalarda satılan ilk kaleci oldun. Bunu bekliyor muydun?'' sorusuna Muslera, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini bildirerek, şu görüşleri aktardı: ''Bu beni daha da mutlu etmişti. G.Saray taraftarı beni ilk geldiğim günden itibaren çok sahiplendi. Başlarda goller yememe rağmen desteğini hiç eksik etmedi.'' G.Saray taraftarının yaptığı tezahüratlar arasında kendisini en çok etkileyeninin ''üçlü'' olduğunu açıklayan Muslera, ''Maç başında herkesin susup bir anda tek ses olarak bağırmaya başlaması, tüylerimi diken diken ediyor. 'Her zaman her yerde en büyük Cim Bom' ve dört tribünün birden katıldığı, 'Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cim Bom' tezahüratlarını anlayabiliyorum'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı taraftarları mutlu edebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını kaydeden Uruguaylı file bekçisi, G.Saray taraftarlarına şu mesajları gönderdi: ''Futbolda her zaman işler yolunda gitmeyebilir, saha içinde zor anlar yaşayabilirsiniz. Onların yanımızda olmalarına ihtiyacımız var, onlarla birlikte daha da güçleniyoruz.''

Elmander İbrahimovic''in rakibi oldu

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander ile Kasımpaşa''nın başarılı kalecisi Andreas Isaksson, ülkelerinde her sene geleneksel olarak düzenlenen mevkilerine göre yılın futbolcusu ödülüne aday gösterildi. Ibrahimovic ile aynı kategoride yer alan Elmander, ödül için dünya yıldızının rakibi oldu.

Golleriyle G.Saray''ı taşıyan Umut''un bonservisi alınıyor

Sarı-kırmızılı kulübün sezon başında Fransa''nın Toulouse Kulübü''nden kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Bulut''un başarılı performansı yönetimi harekete geçirdi. Ligde geride kalan 10 haftada attığı 8 golle takımın en çok gol atan oyuncusu olan Umut''un teknik direktör Fatih Terim''in raporu doğrultusunda devre arasında Fransız kulübünden bonservisi alınacak. Sözleşmesinde 3 milyon 750 bin Euro''luk satın alma opsiyonu bulunan golcü oyuncu için G.Saray bu rakamı Toulouse Kulübü''ne vermeye hazır. G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Umut''un bonservisi için girişimlerde bulanacaklarını söyledi.

Sağlık ekibinin büyük başarısı

G.Saray''ın sağlık kurulu uzun süre takımdan ayrı kalması beklenen sakat oyuncuları, kök hücre tedavisiyle öngörülenden çok daha erken sahalara dönmesini sağladı. Milli takımlardan sakat dönen oyuncular kısa zamanda takımla çalışmaya başlarken, bu başarının son örneği Cluj maçında sakatlanıp 4-8 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Elmander oldu. İsveçli golcünün sağlık kurulunun yoğun çabaları sayesinde Romanya kafilesinde yer alabileceği ifade edildi.

Melo''suz Selçuk''un performansı zirve yaptı

G.Saray''ın bu sezon tartışalan oyuncularından Selçuk İnan, son iki maçtaki performansıyla eleştirilere sahada cevap verdi. ''Melo''nun formsuzluğu Selçuk''u da etkiliyor'' iddialarının aksine Selçuk, Kayserispor maçından sonra Belediyespor karşılaşmasında da başarılı bir performans sergiledi.


٪d سنوات قبل