|

Beni almaya geliyorlar

Siyah-beyazlı takımın transfer listesinin üst sıralarında olmasa da şartlar oluşmayınca potansiyel aday konumuna gelen Bryan Ruiz, ülke basınına yaptığı açıklamada; Beşiktaş''ın kendisi için menajeriyle görüşeceğini; önümüzdeki hafta anlaşmanın sağlanabileceğini belirtti

Süleyman Hatısaru
00:00 - 28/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:55 - 27/07/2014 Pazar
Yeni Şafak
Beni almaya geliyorlar
Beni almaya geliyorlar

Yeni sezonda takıma mutlak 10 numara transferi yapacak Beşiktaş, a0daylar üzerindeki transfer çalışmalarını sürdürüyor. Manuel Lanzini için River Plate Kulübü ile arasındaki vergi ödemesi problemini aşamayan, ardından rotayı tekrar Ronaldinho''ya çeviren siyah-beyazlılarda Bryan Ruiz, en arka plandaki adaydı. Kosta Rikalı futbolcu, ülke basınına röportaj vererek isminin transfer listesinde yer almaktan çok daha ötede olduğunu ortaya koydu. Beşiktaş''ın kendisiyle ilgilendiğini ve Fulham''dan ayrılacağını doğrulayan Ruiz, ''1.Lig''de oynamak istiyorum. Bu şartlar altında Fulham''da kalmam zor gibi görünüyor. Neler olacağını göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

MENAJERİM GÖRÜŞECEK

Kendisiyle Beşiktaş ve Yunanistan''ın Olympiakos takımının yakından ilgilendiği hatırlatılırken Bryan Ruiz, ''Pazar günü (dün) Avrupa''dan benim için gelecekler ve menajerim görüşecek. O da bana tekliflerini sunacak'' yorumunda bulundu. Fulham ile idmanlara başlayacak olan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki hafta içerisinde Beşiktaş''a büyük olasılıkla imza atacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz sezonu PSV Eindhoven''de kiralık oynayarak geçiren 28 yaşındaki yıldız oyuncu, yeniden Fulham''a döndü. İngiliz takımı ise geçen sezonu Premier Lig''in 19. sırasında tamamlayarak küme düşmüştü.

Kartal Feyenoord''a hazırlanıyor

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda''nın Feyenoord takımıyla Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri''nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışma üzerinde durduğu bildirildi. Şiddetli sırt ve boyun ağrıları olan ve kontrolden geçen Ömer Şişmanoğlu, sağ üst adalesinde zorlanma bulunan Cenk Gönen, arka adalelerinde sertleşme olan Veli Kavlak ve Uğur Boral''ın antrenmana katılmadı. Beşiktaş, Feyenoord maçı hazırlıklarına bugün de devam edecek.

Ronaldinho Şampiyonlar Ligi''ne bağlı

Yeniden transfer listesine giren, menajeri ve ağabeyi Roberto Assis ile tekrar bir görüşme gerçekleştirilen Ronaldinho''nun transferinin Şampiyonlar Ligi''ne bağlı olduğu öğrenildi. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord ile karşılaşacak, bir hafta sonra da rövanşa çıkacak olan Beşiktaş, turu geçerse Ronaldinho''nun imza atma olasılığı daha da artacak. Yönetim, elenmeleri halinde yüksek maliyetli transfere gerek duymayabilir. Ronaldinho zirvesinde ikinci görüşme Feyenoord maçları sonrasında olacak.

Sana mescit yapalım mı?

Geçtiğimiz günlerde iftardan sonra tesislere giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teravih namazını kılmak için cami soran Demba Ba''ya jest yapmak istedi. Senegalli oyuncuya ''İstersen tesislerde sana mescit yapalım mı?'' diye soran Orman, oyuncudan ''Ben namazlarımı odamda kılıyorum. Sadece benim için mescit yaptırmaya gerek yok ama takım arkadaşlarımın da böyle bir talebi olursa yapılabilir'' cevabını aldı.

10 yıl önce