|

Beşiktaş Antalya'ya gitti

İha
00:00 - 3/01/2010 Pazar
Güncelleme: 12:04 - 3/01/2010 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş Antalya'ya gitti
Beşiktaş Antalya'ya gitti

Beşiktaş devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdürmek için bu şehre gitti. Beşiktaş ikinci yarı hazırlıkları için, Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla sabah Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket etti.


5 gündür çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Beşiktaş, Antalya'nın Belek bölgesinde, 10 Ocak'a kadar kamp yapacak. Bu sürede Siyah-beyazlılar, Hamburg, Vitesse ve Kayserispor ile birlikte 'tuttur.com Cup' adlı turnuvaya katılacak.


Siyah-beyazlı futbolcu İbrahim Toraman, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada kamp dönemini iyi geçirmek istediklerini söyleyerek, "İkinci yarıya iyi başlamamız lazım. İstanbul'daki çalışmalarımıza iyi başladık. Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Antalya'da da iyi bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya güzel bir giriş yapacağımızı umuyorum" dedi.


Lige iyi başlayamadıklarını ifade eden İbrahim Toraman, "Ligin ortalarında iyi bir çıkış yaşadık. Sonlara doğru beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Biz takımımızın kapasitesini ve eksiklerini iyi biliyoruz. Ligin ikinci yarısına iyi başlayarak sezon sonunu en iyi şekilde bitireceğiz" diye konuştu.

14 yıl önce