|

Beşiktaş ilk resmi teklifini yaptı

Beşiktaş, Chelsea'nin 21 yaşındaki forveti Lukaku için resmi teklifte bulundu. Demba Ba'nın adı, uzun zamandır Siyah-Beyazlı kulüple anılıyor. Ancak Kartal, Fikret Orman'ın 'hayalimdeki forvet' dediği Lukaku için de düğmeye bastı.

Hürriyet
00:00 - 31/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:10 - 31/05/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş ilk resmi teklifini yaptı
Beşiktaş ilk resmi teklifini yaptı

Beşiktaş, Chelsea'nin iki golcüsünü gözüne kestirdi; Lukaku ve Demba Ba...

Özellikle Demba Ba için girişimlerde bulunduğu bilinen Kartal'ın, Lukaku konusunda da harekete geçtiği öğrenildi.

Senegalli Demba Ba için satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulunan Siyah-Beyazlılar, Lukaku için de düğmeye bastı. Chelsea ile yapılan görüşmelerde Romelu Lukaku için 'resmi kiralık' teklifinde bulunuldu. Londra temsilcisinden 'Dünya Kupası'ndan sonra görüşelim' cevabı alındı.

İngiltere'de oynamak istiyor...

Geçen sezon Everton'da kiralık olarak forma giyen Belçikalı Lukaku'nun ise, kariyerini İngiltere'de sürdürmek istediği ifade edildi. Flaş transfer için Lukaku'yu ikna etmek zorunda olan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun menajeri Christophe Henroyat ile de önümüzdeki hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştirmeyi planlıyor.

Karar Chelsea'nin

Lukaku'nun transferi hakkında açıklamalarda bulunan menajer Henroyat, 'Lukaku'nun önümüzdeki yıl nerede olacağı konusundaki karar tamamen Chelsea'ya ait. Biz şu ana kadar Tottenham ya da Everton ile bir görüşme yapmadık. Sanıyorum, Chelsea de kesin kararını Dünya Kupası'ndan sonra verecek' diye konuştu.

10 yıl önce