|

Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

Siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kadrosunu 24 Temmuz gece yarısına kadar UEFA'ya teslim etmesi gerekiyor. Aksi halde yeni transferler Feyenoord'a karşı oynayamayacak.

Skorer
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 14:53 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!
Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

Şampiyonlar Ligi sadece prestij olarak değil, kulüplere sağladığı mali gelir açısından da son derece önemli. Üstelik, iki sezondur Avrupa kupalarında yer alamayan, Devler Ligi'ne son olarak 2009-10 sezonunda katılabilen ve yeni stat inşaatı nedeniyle mali olarak zor günler geçiren Beşiktaş için Kupa 1 biletinin önemi de katlanmış durumda. Ancak Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi için kat edeceği yol hiç de kısa değil. İlk rakip Feyenoord. Hollanda'nın köklü ve etkili takımı Feyenoord önünde Beşiktaş'ın güçlü bir kadro çıkarması şart; fakat siyah-beyazlılar transferde çok da yol kat etmiş durumda değil.

24 Temmuz teslim tarihi

Demba Ba transferine rağmen teknik heyet 10 numara için ısrarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman ise 'Liglerin başlamasına çok var' diyor. Kazın ayağı ise hiç de başkanın dediği gibi değil. Çünkü UEFA, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yer alacak takımların 25 kişilik oyuncu listesini 24 Temmuz gece yarısına kadar kendisine teslim edilmesini istiyor. Bu süreden sonra yapılacak transferler ancak bir sonraki turda geçerli olabilecek. Bir başka ifadeyle önümüzdeki 48 saatte 10 numara geldi geldi; yoksa tren kaçmış olabilir…

10 yıl önce