|

Beşiktaş'ta iki transfer harekatı

Transfer konusunda Slaven Bilic ve Önder Özen'in yönetime farklı raporlar sunması Başkan Fikret Orman'ı harekete geçirdi. Orman'ın talimatıyla yapılan zirvenin ardından, Gökhan Töre ve Manuel Lanzini için girişimlere hız verildi

Fanatik
00:00 - 13/07/2014 Pazar
Güncelleme: 09:38 - 13/07/2014 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta iki transfer harekatı
Beşiktaş'ta iki transfer harekatı

Yeni sezon öncesinde Beşiktaş'ta eksilen isimlerin yerlerini doldurmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen arasındaki anlaşmazlığın iyice gün yüzüne çıkmasının ardından devreye girdi. Özellikle yapılacak takviyeler konusunda fikir ayrılığına düşen ikiliyle teker teker görüşen Orman'ın, yoğun telefon trafiğinden sonra tarafları ortak karar vermesi için aynı masaya oturttuğu öğrenildi.

Lanzini ve Töre harekatı

Orman'ın isteği doğrultusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Bilic ve Özen'in zirvesinden, önceliğin sağ kanat ve 10 numara bölgesine verilmesinin kararı çıktığı bildirildi. Bu alanlar için Manuel Lanzini ve Gökhan Töre isimleri üzerinde duran ikilinin, belirlenen futbolcuların kesinlikle bugün başlayacak ve 11 gün sürecek olan İngiltere kampına yetiştirilmesi konusunda yönetimden istekte bulunduğu ifade edildi.

'Mesaj alındı'

Slaven Bilic ve Önder Özen'in zirvesinden çıkan sonuca, yönetimden ilk tepki kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak'tan geldi. Transfer konusunda teknik ekipten gelen direktifin ardından yol haritasını çizdiklerini söyleyen Albayrak, "Lanzini ve Gökhan Töre konusuna ağırlık verdik. Her an transfer konusunda bir bomba patlatabiliriz" diye konuştu.

10 yıl önce