|

Beşiktaş'ta isyan çıktı

Beşiktaş'ta derbi sonrası gece kulübüne giden oyunculara sadece para cezası verilmesi, kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ün tepkisini çekti. Üç oyuncu 'Bizim suçumuz neydi' diyerek adeta isyan etti.

Sporx
00:00 - 25/04/2014 Cuma
Güncelleme: 10:31 - 25/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta isyan çıktı
Beşiktaş'ta isyan çıktı

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk kavga ettikleri için, Gökhan Süzen ise çift kale maçta her iki takıma da alınmayınca soyunma odasına gittiği gerekçesiyle Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldılar... Bu sezon neredeyse forma yüzü görmeyen 3 oyuncu da uzun süredir yalnız başlarına A2 takım sahasında çalışıyorlar...


Gökhan geçen sezon devre arasında alınmış, İbrahim''in sözleşmesi sezon başında 2 yıl uzatılmış, Sezer ise Fenerbahçe'den transfer edilmişti. Yani üçü de yeni oyuncuydu. Başta İbrahim ve Sezer olmak üzere 3 futbolcu da yönetim nezdinde affedildi, yöneticiler ne zaman kendilerine mikrofon uzatılsa bunu açıkladı ama Önder Özen ve Slaven Biliç onların takıma geri alınmasına müsaade etmedi.


İsmail Köybaşı'nın sakat olduğu dönemde sol bek olarak transfer edilen Gökhan''ın varlığına rağmen Motta'yı isteyen Özen-Biliç ikilisi, devre arasında da stoper İbrahim ve orta saha Sezer'i affetmek yerine her iki mevkiye transfer yapıp kadroya Dany ve Jones''u kattı.


Siyah-Beyazlılar'da son dönemde gündemi sarsan bazı olaylar oldu. Medyaya yansıyanlar arasında en dikkat çekenleri; basına açık idmanda yaşanan Veli-Uğur kavgası ve 7 Beşiktaşlının Fenerbahçe derbisi sonrası gittiği gece kulübünde sabaha dek eğlenirken 05.00 sularında Gökhan Töre'nin vurulup yaralanmasıydı.


Yönetim bu konuları görüştü... Veli ve Uğur, başkan Fikret Orman tarafından barıştırıldı. 7 oyuncuya ise en yüksek sınırdan para cezası kesildi. Yani kimse kadro dışı bırakılmadı.


'Onlar da kadro dışı bırakılmalı'

İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen bu konuyu aralarında görüştü ve "Biz bu duruma düşmeyi hak edecek ne yaptık? Günahımız neydi? Kulübün etik değerlerine karşı gelmedik, hiçbir zaman Beşiktaş'ın adına leke düşürmedik" dedi.


Toraman ve Sezer, "Bizim aramızdaki kavga husumet değil, forma hırsından o an gelişen bir olaydı. Zaten kısa sürede barıştık çünkü ikimiz de birbirimize kin duymadığımızı biliyoruz" derken, üçlü "Ümraniye'de birçok olay yaşanmışken, bize yapılanların diğerlerine uygulanmamış olması manidar. Beşiktaş'ın etik değerlerine leke düşürmedikçe futbolcuların bu tip olaylardan kadro dışı bırakılmamaları gerekir. Doğrusu budur" ifadeleriyle isyan ettiler.

10 yıl önce