|

Bilic: İbrahimovic Beşiktaş'ta

Feyenoord karşısındaki futbolu öven Hırvat teknik adam, önemli açıklamalarda bulundu. Bilic, Fikret Orman'ın Fransa ziyaretine ilişkin, 'Başkan Fransa'ya gittiyse İbrahimovic'i almıştır. Süper transfer' dedi.

Fanatik
00:00 - 1/08/2014 Cuma
Güncelleme: 14:27 - 1/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bilic: İbrahimovic Beşiktaş'ta
Bilic: İbrahimovic Beşiktaş'ta

Beşiktaş''taki ikinci sezonunda daha başarılı sonuçlara imzasını atmak isteyen teknik direktör Slaven Bilic, Feyenoord karşısında takımına oynattığı futbol ve cesur oyuncu değişiklikleriyle herkesin takdirini kazandı.

Hollanda ekibine karşı alınan galibiyetin çok önemli olduğuna vurgu yapan Bilic, ''Harika bir gece yaşadık ve bitti. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Ancak önümüzde hâlâ önemli bir 90 dakika daha var. Evimizdeki ikinci yarıyı da ilk maçta olduğu gibi akıllı ve ciddi şekilde oynamamız gerekiyor. Bu skoru aklımızdan tamamen çıkarıp, bir final karşılaşmasına daha çıkacağız. Şampiyonlar Ligi hedefimize sağlam adımlarla ilerlemek istiyoruz'' yorumunu yaptı.

''Başkan, İbrahimovic''i alır!''

Mücadele sonrasında oldukça keyifli gözüken Hırvat teknik adam, basın mensuplarına takılmadan da geçmedi. Deneyimli çalıştırıcı, ''Başkan Fikret Orman, Valbuena ve Belhanda için Fransa''ya gitti'' sözlerine gülümseyerek, ''Başkan Fransa''ya gittiyse, Zlatan İbrahimovic''i almıştır. Süper transfer!'' cevabını verdi.

10 yıl önce