|

Biliç'ten Fenerbahçeli yıldıza kanca

Yaz transfer dönemi yaklaşırken kulüpler yeni sezon çalışmalarına hız verdi, yılın bomba kulisi ise Slaven Biliç'ten geldi. Beşiktaş teknik direktörünün, hatırlı temsilciler aracılığı ile Fenerbahçe'nin sözleşmesi biten ve henüz imza atmayan başarılı sol beki Caner Erkin'e transfer davetinde bulunduğu ortaya çıktı.

Akşam
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:11 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Biliç'ten Fenerbahçeli yıldıza kanca
Biliç'ten Fenerbahçeli yıldıza kanca

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; önümüzdeki günlere damga vuracak yılın teklifi ile ilgili detaylar 20 Nisan'daki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi haftasında yaşandı.

Beşiktaş'ın gelecek sezon hem lig hem Avrupa 'da çok başarılı olmasını isteyen Biliç, hem yerli hem de kulübünden ayrılma söylentileri üzerine harekete geçti. Hatırlı ve güvenilir temsilcilere Caner'in yakınları ile temasa geçmelerini istedi. Derbi haftasının başında da Hırvat teknik adamın temsilcileri ile Caner'in yakınları bir araya gelip bir kahve içti. Bu buluşmada Caner için yanıp tutuşan Biliç'in niyeti ortaya kondu.

'Biliç seni çok istiyor Caner'

Caner'in temsilcilerine Bilic'ten şu açık mesaj iletildi: "Sen Fener'den ayrılmak istiyor musun? Eğer istiyorsan Beşiktaş'ın kapısı açık. Biliç seni çok seviyor ve istiyor. Seni almak istiyor. Kafanın bir yerinde olsun. Eğer ayrılırsan hemen bizi ara. Aramızda para pul sorunu da olmaz. Oturup konuşuruz."

Fenerbahçe kaptırmak istemiyor

Bu yoklama sonrasında Fenerbahçe cephesi ise elini çabuk tutacak. Caner'i şampiyonluk turundan sonra imzaya çağırıp nikah tazeleyecek. Sarı-Lacivertli yöneticiler imza aşamasında bir sorun çıkacağını düşünmüyor. Fenerbahçe'ye Caner'in vereceği yanıt da aslında Bilic'e ne cevap vereceğinin de aynı zaman da yanıtı olacak.

10 yıl önce