|

Bobo'ya Rus kancası

Rus ekibinde Bobo sevdası bitmiyor. Rubin Kazan geçen yıl da istediği Brezilyalı golcü için kesenin ağzını iyice açtı. Yarın sona erecek transfer dönemi öncesi aceleci davranan Ruslar tekliflerini 7 milyon euroya çıkardı

Engin Albayrak
00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:45 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Bobo'ya Rus kancası
Bobo'ya Rus kancası

G.Saraylı Meira'nın Zenit'e transferinden sonra yine bir Rus takımı olan Rubin Kazan'ın Bobo'ya kanca attığı öğrenildi. Daha önce Türkiye'den Gökdeniz, Hasan Kabze ve Tomas'ı tranfser eden Rubin Kazan'ın Bobo için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi. Rus ekibi geçen sezon da Bobo ile birlikte Holosko'ya talip olmuş ancak rakamın cazip olmaması ve siyah-beyazlı camiadan yükselen tepkiler nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Bobo'nun peşini bırakmayan Ruslar bir kez daha kapıya dayandı.


KARAR DEMİRÖREN'İN

Rubin Kazan'ın Rusya'da transfer döneminin 13 Mart'ta sona erecek olması nedeniyle siyah-beyazlı kulübü sıkıştırdığı öğrenildi. Geçen sezon Bobo'yu satmayı planlayan Beşiktaş, hem gelen tepkiler, hem de istedikleri miktarda bonservis parasının teklif edilmediği için göndermekten vazgeçmişti. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in Nobre'nin menajeriyle bugün İstanbul'da görüşeceği bildirildi. Öte yandan G.Birliği hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Nobre ve Gökhan Zan'ın durumu bugün belli olacak.


Yusuf Şimşek'e çifte imza şoku

Beşiktaşlı Yusuf'un sezon başı sözleşme imzaladığı ancak daha sonra vazgeçtiği Xanthi Kulübü ile davası FIFA'da sürüyor. Yusuf, son savunmasını verdiği ve kararı beklediğini söyledi.


15 yıl önce