|

Bremen G.Saray''a meydan okudu

Alman ekibi, G.Saray ile FIFA''lık olduğu ve gerekli iznin alınmadığı Boşnak oyuncuyu hazırlık maçında oynattı. 60 dakika sahada kalan Hajrovic, 1 asist yaptı

Taha Güvendi
00:00 - 25/07/2014 Cuma
Güncelleme: 00:13 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bremen G.Saray''a meydan okudu
Bremen G.Saray''a meydan okudu

G.Saray''dan sorunlu ayrılan ve Bundesliga ekibi Werder Bremen''e transfer olan Izet Hajrovic''de sürpriz gelişme yaşandı. G.Saray''ın FIFA''ya gitmesi nedeniyle tedirginlik yaşadığı belirtilen Alman kulübünün, yeni transferini hazırlık maçlarında oynatmayacağı öne sürülmüştü. Werder Bremen, ilk oynadığı hazırlık maçında bu oyuncuya forma vermesi şaşkınlıkla karşılandı. Boşnak futbolcu takımının Wacker Innsbruck''i 5-2 yendiği maçta ilk kez Werder Bremen forması giydi. İlk 11''de başlayan ve 60 dakika sahada kalan oyuncu, bir golün de asistini yaptı. Bu arada G.Saray Avusturya kampından Macaristan''a geçti.

Taffarel ve Ceyhun anlaştı!

Brezilya Milli Takımı''nda teknik direktör Dunga''nın ekibinde G.Saray''ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel de yer aldı. Taffarel, aynı anda hem G.Saray hem de Brezilya Milli Takımı''nda çalışıcağını açıkladı. G.Saray''dan ayrılan Ceyhun Gülselam da Bundesliga ekibi Hannover 96 ile 2 yıllığına anlaştı.


10 yıl önce