|

'Bu skor bize ders olsun'

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında kendi evinde Trabzospor'a 5-0 yenilen Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörü Hikmet Karaman, "Rakibimiz erken bir gol buldu ve biz 2-0'dan sonra oyundan koptuk. Bu maç ders olmalı" dedi.

İha
00:00 - 18/04/2014 Cuma
Güncelleme: 22:45 - 18/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
'Bu skor bize ders olsun'
'Bu skor bize ders olsun'

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Önce rakibimizi tebrik ediyorum. Oyunun hemen başında taç atışından gol buldular. Hele 2-0'dan sonra da oyundan koptuk. Takımın 2-0'dan sonra böyle kırılgan olmaması lazım. Bu sonuç hepimize ders olmalı. Henüz ligin bitmesine 4 hafta var. Bu maçtan gereken dersi çıkaracağız. Fazla demoralize olmamak lazım. Oyuncularımla da konuştum. Ayakta kalmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Kayseri Erciyesspolu oyuncu Murat Yıldırım ise, maça iyi hazırlandıklarını ancak sahaya bunu yansıtamadıklarını belirterek, "Maça iyi başlayamadık. Erken yediğimiz golden sonra da toparlanmaya çalıştık ancak başaramadık" diye konuştu.

Konuk ekipte keyifler yerinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Teknik açıdan da çok iyi bir mücadele yaptık. İyi bir mücadeleyle farklı kazandık. Bu galibiyetin Trabzonspor camiasına hayırlı olsun diyoruz" dedi.

Bordo-mavili futbolcu Zeki, önemli bir maça çıktıklarını kaydederek, "Rakibimizle fazla puan farkımız yoktu. Erken gol bulmamız bizim için avantaj oldu. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

10 yıl önce