|

Bülent Uygun istifa etti

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, görevinden istifa etti.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 8/10/2012 Pazartesi
Güncelleme: 20:07 - 8/10/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Bülent Uygun istifa etti
Bülent Uygun istifa etti

Elazığspor Kulübü'nün web sitesinden 'Buruk Veda' başlığı başkan Selçuk Cengiz Öztürk adına yayınlanan bildiride Bülent Uygun'un neden istifa ettiği de açıklandı. Bülent Uygun da yine kulübün sitesinden yaptığı açıklamada istifasının gerekçelerini açıkladı.

Öztürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 'Yolumuz uzundu... Yapacağımız işler çoktu bu anlayışla geldiği günden itibaren teknik adamlılığının yanı sıra bilinçli ve sorumlu bir insan yapısıyla doğru ve kalıcı şeyler yapmak adına ne gerekiyorsa onu yapmak için her fırsatta düşüncelerini bizimle paylaşarak Elazığ ve Sanica Boru Elazığspor'un başarısı için emek harcadı. Kendisi ve çok değerli ekibiyle takım ruhuyla hareket ettiler, özverili çalıştılar, eksiklikleri kapris yapmadılar, nasıl tamamlarız düşüncesini hep üstte tuttular.

Çünkü en az bizim kadar Sanica Boru Elazığspor'un başarısını düşünüyorlardı. Ama olmadı...'

BAŞARISIZLIK

Bülent Uygun ise duygusal bir metinle takıma ve taraftarlara şöyle veda etti: Maalesef bana kucak açan beni bağrına basıp, sevgisini gösteren özel bir camiadan yaşananlar sonucunda görevimden ayrılmak durumunda kaldığımı ligin bitimine 7 hafta kala geldiğim ve Sanica Boru Elazığsporla şampiyon olma şerefine nail olduğum ve tanımakla onur duyduğum Selçuk ÖZTÜRK ve yönetim kurulu ile Elazığspor camiasından ayrılıyorum. Gönül isterdi ki uzun süreli çalışıp başarı elde edelim. Ama maalesef yönetimin yalnız bırakılması ve ekonomik sıkıntılar kısıtlı bütçe ile yapılan transferlerle birlikte stadyumumuzun ve tesisimizin yetişmemesi sonucunda yeni takım olma noktasında alınan başarısızlık görevimden ayrılmam gerektiğini göstermiştir. Bana destek olan Narkoz ve Gençlik 23 taraftar grupları ve her dönemde gerçek Elazığspor sevgisiyle dolu olan her şartta sağduyularını dürüst ve mertçe yazan değerli basın mensupları olmak üzere tüm Elazığspor camiaya teşekkür ederim.


Ekonomik anlamda takıma destek olan Sanica Boru ve Kolin A.Ş.' ye teşekkürlerimi Borç bilirim. Bazen düşünülenlerin ve hayallerin istediğimiz gibi gitmediği bu süreçteki tek suçlusu benim, inanıyorum ki bu süreçte gelecek olan hocamız ile birlikte futbolcu kardeşlerim bu takımı büyük taraftarı ile kümede bırakacaktır.'


11 yıl önce