|

Bülent Uygun: Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoruz

Cihan
00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 17:28 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Bülent Uygun: Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoru
Bülent Uygun: Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoru

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şampiyonluğa doğru emin adımla yürüdüklerini söyledi.

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, "Kadro olarak Süper Lig'de oynayacak bir takımı deplasmanda 1-0 yenmesini bildik. 4 hafta kala büyük bir avantaj yakaladık. Buradan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Hak ettiğimiz şampiyonluğu elde edeceğiz. Kalan 4 haftada gereken mücadeleyi edeceğiz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Alattin, zorlu bir maçı kazandıklarını belirterek, "Teknik heyet ve arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi bir maç oynadık. Daha isteyen ve arzulayan bizdik ve kazanmasını bildik." dedi.

Önder de, ligde kalan 4 maçı da kazanıp Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istediklerini ifade etti.

KASIMPAŞA CEPHESİ ÜZGÜN

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligde çok önemli üç puan kaybettiklerini kalan 4 maçın hepsini kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında lider Elazığspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, "Kendi sahamızdaki maçı kazanıp lider olma şansımız vardı. Önemli maça çıktık. Maça arzulu ve istekli başladık. Oyunun ikinci yarısında takımda bir düşüş oldu. Çok önemli bir üç puan kaybettik. Kalan 4 maçımızı kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Artık biz kalan 4 maçımızı düşünüyoruz." dedi.

Metin Diyadin, takımın golcüsü Adem Büyük'ün sakatlığı olduğu ve tempo düşüklüğü nedeniyle oynatmadığını kaydetti.

Basın toplantısında Murat Akın da, "Kazansak lider olacaktık. Rakip bir kere geldi. Golü attı. Kötü dakikada golü yedik. Son dakikada direkten dönen topumuz var. Dezavantajlı duruma düştük. Kalan 4 maçı kazanıp lige çıkmak istiyoruz." dedi.

Abdülhamit de, kendi sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

12 yıl önce