|

Bursaspor tepkili

Hakem İlker Meral''i protesto ediyoruz Şiddeti önlemede aktif rol almayacağız E-bilet uygulamasını artık tanımıyoruz

.
00:00 - 18/04/2014 Cuma
Güncelleme: 23:39 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Bursaspor tepkili
Bursaspor tepkili

Ziraat Türkiye Kupası''nda G.Saray''ın 5-2 galibiyetiyle tamamlanan karşılaşmanın yankıları sürüyor. Maç sonunda taraftarların istifa protestolarına maruz kalan Bursaspor yönetimi, yenilginin sorumlusu olarak hakem İlker Meral''i suçlarken kulüp internet sitesinden yapılan bir açıklamayla da tepkiler dile getirildi. ''Biz hem temiz bir kulüp hem de temiz bir şampiyonuz ve Türk futbolundaki kirliliğin halen devam ettiğini dün gece bir kez daha görmüş olmanın şaşkınlığını ve öfkesini yaşıyoruz'' denilen açıklamada özetle ''Tribün, şiddetin meydana geldiği yerdir ama asla sebebi değildir... Şiddetin temelinde yatan gerçek, adaletin eşit dağıtılmamasıdır'' vurgusu yapıldı.

ARTIK BARDAK TAŞTI

Sistemin Anadolu''dan şampiyon çıkmasını hazmedemediği kaydedilen açıklamada yarı final rövanş maçında final biletinin ceplerinden alıp rakibe verilmesinin bardağı taşırdığı belirtildi. Galatasaray''ın ikinci golünü bulduğu penaltı pozisyonu ve rakibe çıkmayan kartların eleştirildiği bildiride şu ifadeler kullanıldı: ''Bursaspor Kulübü olarak, bugüne dek sorumluluk içinde gerçekleştirdiğimiz bütün şiddet karşıtı çabalarımızı sonlandırıyoruz''

''Türkiye''deki şampiyon takım sayısını e-bilet uygulamasında tanıdıkları ayrıcalıklarla ''4'' olarak kabul ederek Bursaspor''un alın teriyle kazandığı şampiyonluğu ''yok'' sayanları biz de ''yok'' sayıyor ve e-bilet sistemini reddediyoruz''

KULÜBE CEZA, BAŞKAN''A HAK MAHRUMİYETİ TEHLİKESİ

Koridorda hakem İlker Meral''e, ''Siz hakkımızı yiyorsunuz, bu kadar küfrü ben yiyorum'' diyerek tepki gösteren Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile birlikte İkinci Başkan Rıdvan Şen''in PFDK''ya sevk edileceği öğrenildi. Taraftarların sahaya attığı cisimler nedeniyle kulübe de ceza bekleniyor.

Bursa''da gergin antrenman

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde G.Saray''a 5-2 yenilerek elenen Bursaspor, ligde yarın yapılacak Elazığ maçı hazırlıklarına tatsız başladı. Antrenman sırasında yanında iki özel güvenlik görevlisiyle sahaya gelerek basın mensuplarının yanına giden İkinci Başkan Rıdvan Şen, ''yalan haber yaptıkları'' iddiasıyla Sönmez Medya spor servisi çalışanlarını tesislerin dışına çıkardı. Şen, bu kişilerin bundan sonraki antrenmanlar için de tesislere alınmayacağını söyledi.

800 TL''lik biletler davetiye çıktı!

G.Saray kupa maçı için misafir taraftarı tribününün bilet fiyatını 800 TL olarak belirleyen Bursaspor Kulübü, kale arkası tribününün biletleri için de aynı fiyat politi-kasını uygularken biri tamamen doldu, diğeri bomboş kaldı. Başkan Erkan Körüstan fiyat politikasıyla ilgili ''Sadece Galatasaray taraftarı için değil, Bursaspor taraftarına da aynı fiyat uygulanıyor'' açıklamasını yapmıştı. 800 TL''lik misafir tribünü biletleri satılmazken aynı fiyata satışa çıkan kale arkası ful çekti. Bursaspor Kulübü''nün kale arkası biletlerinin üzerine ''Davetiyedir'' ibaresini yazdırdığı öğrenildi.


10 yıl önce