|

'Bütün Süper Lig bizden çekinecek'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, rakiplerinin çekineceği bir takım kurduklarını söyledi. Baydar, 'Takımımızın Maşallahı var' ifadelerini kullandı.

İha
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:48 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
'Bütün Süper Lig bizden çekinecek'
'Bütün Süper Lig bizden çekinecek'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor. Kamp yaptığı otelin sahasında günde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar tam kadro yeni sezona hazırlanıyor. Neşeli geçen antrenmanlarda teknik direktör Mesut Bakkal sürprizler de yapıyor.

Dün akşam antrenmanında takım personeli arasında koşu yarışması düzenlendi. Koşu yarışmasını malzeme sorumlularından Fevzi Keskin kazandı. Yarışmayı kimin kazanacağını tahmin eden futbolcular Fevzi Keskin ile birlikte büyük sevinç yaşadı.

'İyi bir giriş yapacağız'

Öte yandan, Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kamp çalışmalarını değerlendirdi. 21 Temmuz'da başlayan Hollanda kampında 2 hazırlık maçı oynandığını hatırlatan Baydar, 'Şu an kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Futbolcularımız güzel bir ortamda yeni sezona hazırlanıyor. 4 Ağustos'ta 3. etap kampımız tamamlanacak. Türkiye'ye dönecek takımımız yeni bir kampa girecek ve lige başarılı bir şekilde giriş yapacak'

dedi.

Basın sözcüsü Baydar, kaleci transferinde son aşamaya geldiklerini, pürüzleri de aşıp transferi gerçekleştireceklerini ve böylece transferi de kapatacaklarını bildirdi.

Güçlü bir takım kurduklarını kaydeden Baydar, 'Takımımızın 'Maşallahı' var. Ligde bizi iyi günler bekliyor. Bütün takımlar Konyaspor'dan çekinecek' diyerek sözlerini tamamladı.

10 yıl önce