|

Yanal: Büyük hedeflere koşacağız

Süper Lig şampiyonluğu için 'En anlamlı kupamız olacak' diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadrodaki oyunculara güvenini dile getirdi; yeni takviyelerle daha büyük hedeflere yelken açacaklarını kaydetti

.
00:00 - 25/04/2014 Cuma
Güncelleme: 00:52 - 25/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
Yanal: Büyük hedeflere koşacağız
Yanal: Büyük hedeflere koşacağız

Ligde şampiyonluk için gün sayan ve Pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında 1 puan dahi alsa şampiyonluğunu ilan edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, dün oyuncularla sezonun değerlendirmesini yaptı ve gelecekle ilgili kulübün beklentilerini anlattı. Tecrübeli teknik adam, Çaykur Rizespor maçı öncesi birçok mesajlar verdiği konuşmasında Süper Lig'de bu sezon elde edecekleri şampiyonlukla ilgili olarak oyunculara 'Bu sezon acıların, sıkıntıların, buhranların yaşandığı bir dönemde şampiyonluk geldi. O nedenle bu kupanın anlamı çok ama çok önemli' dedi. Bu sezon büyük sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan Ersun Yanal, 'Başkanımız ve bizlerin yaşadıkları ortada ve hâlâ yaşamaya devam ediyoruz. Şu an kupaya dokunabilecek kadar uzaklıktayız. Bu başarı gelirken bunun daha bir başlangıç olacağını bilmeniz lazım' ifadelerini kullandı. Bu kadronun şampiyonluk için kurulduğunu ve önümüzdeki sezon takviyeler yapılacağına da dikkat çeken Fenerbahçe Teknik Direktörü, 'Yapılacak yeni transferlerle hedefimiz daha da büyüyecek. Yeni kurulan kadro ile önümüzdeki dönemlerde daha büyük hedeflere koşacağız' şeklinde konuştu.

Şampiyonluk maçı bayanlara! Tahkim onadı

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacağı Çaykur Rizespor maçına yaptığı itirazı reddetti. Şampiyonluğu garantileme ihtimali olan Pazar günkü karşılaşmada seyircisiz cezasının ertelenmesi talebinde bulunan Fenerbahçe'nin bu isteği oybirliğiyle reddedildi. Sarı-lacivertliler, böylece maçı kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacak.

Çift kale maçta Volkan Demirel şov: 2 gol attı, asist yaptı

Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanda yapılan çift kale maçta yeşil takımda oynayan kaleci Volkan Demirel, performansıyla dikkat çekti. Tecrübeli kaleci 2 gol atarken, takım arkadaşlarına yaptığı asistlerle de dikkat çekti. Çift kale maç sonrası kazanan yeşil takım basına poz verirken, takım arkadaşları da kaleci Volkan'ı tebrik etti. Çalışmaya ayak bileğinde hafif bir sıkıntı olan Salih Uçan, tedbir amacıyla katılmadı. Antrenmanda yapılan çift kale maçta Alves, Hasan Ali'ye sert müdahalede bulundu. Hasan Ali acı içinde yerde kalırken, takım kaptanlarından Selçuk Şahin Portekizli oyuncuya daha dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. İkili arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu arada dizindeki sakatlığı süren Egemen'in sezon sonuna kadar takımdan ayrı çalışacağı belirtildi.

F.Bahçe ile konuşmadan adım atmayacağız

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner Erkin konusunda Avrupa'dan birçok kulübün yanı sıra Türkiye'den de teklifler geldiği ortaya atılırken milli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, transfer konusunda net ifadeler kullandı; kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Daha önce Caner konusunda bir çok Avrupa kulübünün adının yazıldığını hatırlatan Altıparmak, şimdi de milli oyuncunun adının Türk kulüpleriyle yazmaya başlandığını dile getirdi. Fenerbahçe ile konuşmadan kesinlikle adım atmayacaklarını yineleyen Batur Altıparmak, 'Fenerbahçe ila masaya oturmadan bir şey yapmayacağız. Şu an Fenerbahçe'de sıkıntılı bir durum var. Caner de kulüpte yaşanan bu olayların bitmesini bekliyor. Her zaman söylediğim gibi önceliğimiz Fenerbahçe ve izin almadan adım bile atmayız' ifadelerini kullandı. Daha önce Fenerbahçe ile 15 Nisan tarihinden sonra görüşme yapacaklarını hatırlatan Batur Altıparmak, 'Önce şampiyonluğu yaşayalım sonra masaya otururuz' açıklamasını yaptı.

Gökhan'a alternatif aranıyor

F.Bahçe teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroda alternatifi olmayan sağ bek mevkiine transfer yapmak istiyor. Alternatifi olmadığı için Gökhan Gönül, sezon boyunca birçok maçta sakat sakat oynamak zorunda kalmıştı. Yönetim sağ bek transferi için Bursaspor'dan Şener Özbayraklı (24) ile Çaykur Rizespor'dan Koray Altınay'ı (23) kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Sarı-lacivertliler, sağ bekteki boşluğu iki futbolcudan birini transfer ederek doldurmak istiyor.


10 yıl önce
default-profile-img