|

Çalımbay'dan Milli Takım ve Beşiktaş yorumu

Çalımbay, Beşiktaş deplasmanında Trabzonspor ve Galatasaray maçlarındaki hataları tekrarlamayacaklarını söyledi.

Aa
00:00 - 15/10/2013 Salı
Güncelleme: 19:03 - 15/10/2013 Salı
Yeni Şafak
Çalımbay'dan Milli Takım ve Beşiktaş yorumu
Çalımbay'dan Milli Takım ve Beşiktaş yorumu

Çaykur Rizespor'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Mehmet Cengiz Tesislerindeki bayramlaşma programına, AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, teknik direktör Rıza Çalımbay, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Çalımbay, bayramlaşma sonrası gazetecielere yaptığı açıklamada, bayramların dayanışmayı artıran önemli günler olduğunu belirtti.

A Milli Takım'ın bu akşam önemli bir maça çıkacağını ifade eden Çalımbay, "Kazanmak zorunda olduğumuz, kazanmaktan başka bir alternatifimiz olmayan maç. Hollanda maçını kazanacağımıza inanıyorum. A Milli Takım'ın çifte bayram yaşatmasını bekliyoruz. Fatih Terim'in Hollanda maçı ile birlikte esas yarışı başlıyor. Bu maçı ve play-off maçlarını başarı ile geçeceğimize inanıyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Çalımbay, "Beşiktaş ligin en iyi ekiplerinden biri. Bu sezon çok güçlü bir kadroya sahip. Fernandes başlı başına bir güç, Atiba Hutchinson en iyi transferleri, kaleci Tolga da takıma önemli bir güç kattı. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama Beşiktaş gibi rakiplere karşı oynadık. Hatalarımızın farkındayız. Beşiktaş deplasmanında Trabzonspor ve Galatasaray maçındaki hatalarımızı tekrarlamak istemiyoruz. Biz de iyi bir ekibiz. Her zaman kazanmaya oynayan bir takımız" diye konuştu.

Çalımbay, maçın seyircisiz oynanmasının büyük bir avantaj sağlamayacağını kaydederek, şunları belirtti:

"Beşiktaş seyircisi takımı için çok önemli bir güç. Takımlarına büyük katkı sağlıyorlar. Bu maçta olmamaları avantaj gibi görünse de Beşiktaş bayan taraftarlarının aynı desteği göstereceklerini düşünüyorum. Bizim için önemli olan seyircili veya seyircisiz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak. Her maç gol atamaya ve kazanmaya dönük oynuyoruz. Ligde her maçta golümüz var ama maalesef birçok maçta da gol yedik. Gol yemeden kazanmak için çalışıyoruz."


11 yıl önce