|

Çarşamba'yı sel aldı

Ev sahibi Ordu, Stancu'nun müthiş füzesiyle öne geçti. F.Bahçe, Emre ile karşılık verdi ancak 3 puanı getirecek vuruşu yapamadı. Antalyaspor'dan sonra üst üste ikinci beraberliğini aldı, lider G.Saray'la arasındaki puan farkı 4'e çıktı

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 5/01/2012 Perşembe
Güncelleme: 01:45 - 5/01/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Çarşamba'yı sel aldı
Çarşamba'yı sel aldı

Fenerbahçe, deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalarak ligde zirve yarışında ağır yara aldı ve lider G.Saray'ın 4 puan gerisinde kaldı. Ligde son 6 maçında sahadan puansız ayrılan Orduspor ise yeni hocası Hector Cupper yönetiminde kötü gidişe dün Fenerbahçe karşısında son verdi. Ordu kalecisi Fornezzi, özellikle Serdar ve Gökhan'ın vuruşlarında yaptığı kritik kurtarışlarla takımının sahadan bir puanla ayrılmasında önemli rol oynadı. 18. dakikada uzak mesafeden müthiş bir vuruş yapan Stancu, tatsız başlayan maça heyecan getirdi: 1-0. 20'de Culio, ceza sahası içinde uygun durumda bulunan iki takım arkadaşına pas vermek yerine kaleye vurunca Orduspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. 27'de Stoch'un ceza sahası içinde vuruşunu kaleci Fornezzi kurtardı. 50'de Mehmet Topuz'un pasında Emre'nin ceza sahası çizgisinden attığı golle F.Bahçe maça denge getirdi: 1-1. 67'de Serdar ve Gökhan'ın köşeden kaleye giden toplarını kaleci Fornezzi kornere çeldi. 86'da Orduspor, maçın en net pozisyonlarından birini harcadı. Stancu'nun kale önündeki vuruşunu Volkan son anda ayaklarıyla kontrol etti.


Emre yumruk gösterdi cezalı oldu

Ordusporlu Culio'ya bir pozisyon sonrası yumruk gösteren Emre bunun bedelini pahalı ödedi. Hakem Tolga Özkalfa gözünün önünde seyreden bu olay sonrası sarı kartına başvurdu. Alex'in yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan F.Bahçeli futbolcu cezalı olduğu için haftaya Gaziantep maçında oynayamayacak.


Cuper'den Emre'ye övgü

Orduspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Hector Cuper, önümüzdeki günlerde daha iyi olacaklarını söyledi. İnter'den eski öğrencisi Emre ile ilgili de konuşan Cuper, “Yeniden buluştuğumuz için çok mutlu oldum. Koridorda karşılaştık. Kendisi çok iyi bir insan ve aynı zamanda da çok kaliteli bir futbolcu” ifadelerini kullandı.









12 yıl önce