|

Chikhura-Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında Bursaspor, sahasında 1-1 berabere kaldığı Chikhura Sakhare ile Gürcistan'da karşı karşıya geliyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 24/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:29 - 24/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Chikhura-Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?
Chikhura-Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?
STAT:

Mikheil Meshki

BAŞLAMA SAATİ
: 20.00
HAKEM
: Tomasz Muslal (Polonya)
NAKLEN YAYIN
: TRT Spor
130 kişiyle Tiflis'e çıkarma

Bursaspor, Chikhura Sachkhere rövanş maçı için özel uçakla Gürcistan'a gitti. 130 kişilik yeşil-beyazlı kafilede futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu, taraftarlar ve basın mensupları yer aldı. Fernandao, Belluschi, Onurcan Piri, Emre Taşdemir ve Serdar Aziz kadroda yer almadı.

Güneş: Kazanarak tur atlamak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Chikhura maçını kazanarak tur atlamak istiyoruz' dedi. Güneş, maçın oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında maçla ilgili olarak, 'Chikhura Sachkhere karşısında sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmamız gerekiyordu, ancak kazanamadık. Biz burada kazanmaya çıkacağız. Gol yesek de atsak da tur atlamak istiyoruz' ifadelerini kullandı. Bir gazetecinin, 'Sakat Fernandao ve Belluschi oynamayacak olması sizi etkiler mi?' sorusuna Güneş, 'Başka oyuncularımız da var. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Sahaya 11 kişi çıkacağız' yanıtını verdi.

Volkan Şen: Turu geçeceğiz

Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Volkan Şen maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu, 'Oyuncular olarak hepimiz bunun bilincindeyiz. Rakibimizden daha çok isteyip, daha iyi oynayıp, maçı kazanıp, turu geçmek istiyoruz' değerlendirmesini yaptı.

10 yıl önce