|

Demba Ba'dan bomba itiraf!

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda transferi Demba Ba, Beşiktaşlı yöneticilerle takımın durumunu görüştü. Senegalli golcü Demba Ba, 'Sadece benim gelmem başarı için yeterli olmaz" dedi.

Skorer
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 09:48 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Demba Ba'dan bomba itiraf!
Demba Ba'dan bomba itiraf!

Demba Ba, Beşiktaş'a gelirken sadece parayı değil, takımın durumu ve yapılacak transferleri de konuşarak başarının nasıl yakalanabileceğini yöneticilere anlattı. Takıma katılır katılmaz, mütevazı tavırlarıyla siyah-beyazlıların gönlünü fetheden Senegalli golcü, hiçbir futbolcunun tek başına bir takımı taşıyamayacağını dile getirdi. Beşiktaş Yönetimi ile transferinin en ince detaylarını masaya yatıran Demba Ba'nın, en çok forvet arkasına kimin transfer edileceğini merak ettiği ortaya çıktı.

Takımdakileri anlattılar

Bir forvet olarak Beşiktaş'a çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını yönetime ileten Demba Ba'nın, 'Benim gelmem başarı için yeterli olmaz. Kanatlardan havadan ve yerden top getirebilen oyuncular çok önemli. Bunun dışında forvete yakın olan oyuncuların da etkili olması sadece benim değil Beşiktaş için de gerekli bir durum. Arkamda kim var? Final paslarında sıkıntı yaşamamam lazım' ifadelerini kullandığı bildirildi.

Gökhan Töre takviyesi

Bu sözler üzerine Beşiktaşlı yöneticiler, yapılacak transferlerle ve mevcut futbolcularla ilgili Demba Ba'ya bilgiler verdi. Özellikle Lanzini hakkında konuşan yönetim, Arjantinli oyuncunun alternatiflerini de anlattı. Transferler dışında Oğuzhan, Olcay, Kerim ve Veli gibi oyuncuların asist özelliklerini de anlatan Siyah-Beyazlılar, Gökhan Töre'nin takıma katılması halinde, bu oyuncunun da kendisi için önemli bir artı olacağını dile getirdiler.

10 yıl önce