|

Demirören'i desteklediğim için biraz pişmanım

'Oy verdiğim yere hesap sorma hakkı demokrasinin gereğidir' diyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, seçim sürecinde Demirören yönetimine çok destek çıktıklarını ancak bu federasyonla artık olmayacağını söyledi

Kamil Anahar
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 00:31 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Demirören'i desteklediğim için biraz pişmanım
Demirören'i desteklediğim için biraz pişmanım

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 58. maddede yaptığı değişikliğin Fenerbahçe'yi kurtarmak için yapılan bir operasyon olduğunu belirterek, 'Bu Federasyonla artık olmaz, değişmeli' dedi. Demirören başkanlığındaki mevcut federasyona seçim sürecinde kulüp olarak büyük destek verdiklerini, oy verdiği yere hesap sorma hakkının demokrasinin gereği olduğunu belirten Şener, 'Ben kaç kişiyi karşıma alıp federasyona destek veriyorum. Bana sormadan 58. maddeyi değiştiremezsin. Değiştirirseniz sonuçlarına katlanırsın. Bu federasyonla artık olmaz. Mali Genel Kurul'u seçimle yaparsınız, olup biter. Tabi aday bulmak önemli. Yıldırım Demirören'e destek verdiğim için biraz pişmanım. Ben net insanım. Benimle konuştuysan benimle aynı yolda yürüyeceksin' ifadelerini kullandı.

LİG BOZULSUN YENİDEN OYNANSIN

Gönlünün kimsenin şampiyon olmamasından yana olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı, 'Bozulsun lig yeniden oynayalım' derken hakem atamalarıyla ilgili ise 'Ben yan hakemlerin FIFA kokartlı olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yan hakemler çok şeyi etkiliyor' yorumunu yaptı.




12 yıl önce