|

Dev iddia! Messi'ye 210 milyon Avro!

İngiltere ve İspanya basını, Chelsea'nin Messi'ye 210 milyon Avroluk teklif yaptığını iddia etti.

Ömer Ejder
00:00 - 18/10/2013 Cuma
Güncelleme: 20:08 - 18/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Dev iddia! Messi'ye 210 milyon Avro!
Dev iddia! Messi'ye 210 milyon Avro!

İspanyol basınından Deportivo Mundo, Chelsea'nin sponsoru Adidas ile ortak hareket ederek Messi için 210 milyon Avroluk teklif yaptığını öne sürdü.

İspanyol basının haberina İngiliz basını da geniş yer ayırarak, iddiaları ilerletti. Barcelona'da henüz 26 yaşında kırılmadık rekor, kazanmadık kupa bırakmayan Arjantinli süperstarın 250 milyonluk serbest kalma bedeli olduğu, 210 milyon Avroluk teklifin Katalan ekibince reddedildiği öne sürüldü.

İngiltere basınından Express'te yer alan haberde, Adidas sponsorluğundaki Chelsea'nin, Nike sponsorluğundaki Barcelona'nın süperstarını dudak uçuklutan bir rakamla transfer etmek istediği bu teklifin reddedildiği iddia edildi.

Haberde ayrıca, Adidas sponsorluğundaki Bayern Münih'in, Messi ile yakınlığı bilinen Teknik Direktörü Pep Guardiola aracılığı ile süper yıldıza teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi.

Serbest kalma bedeli 250 milyon Avro olan Messi'ye 210 milyon teklif eden Chelsea'nin teklifinin yeterli olmadığı ifade edilirken, Mourinho'ya süper bir yıldız armağan etmek isteyen Abrahamoviç'in transfer döneminde sürpriz bir hamleye tekrardan hazırlanabileceği de diğer iddialar arasında.


11 yıl önce