|

'Diego Ribas bir Alex olamaz'

Kasımpaşa'da forması giyen Fenerbahçeli eski oyuncu Orhan Şam, önemli açıklamalarda bulundu. Şam, 'Diego kendini kanıtlamış birisidir ama bir Alex olamaz' dedi.

Eurosport
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 10:38 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
'Diego Ribas bir Alex olamaz'
'Diego Ribas bir Alex olamaz'

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe''den, Kasımpaşa''ya transfer olan ancak devre arası kampında sakatlanarak büyük bir talihsizlik yaşayan Orhan Şam, yeni bir sayfa açtığını söyledi. 28 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamada zorlu bir süreç yaşadığını ancak kötü günlerin geride kaldığını belirtti.

Gerçek Orhan Şam'ı göstereceğim

Orman Şam, ''Ağır bir sakatlık geçirdim. Ancak şu anda her şey yolunda. Bağlarım kopmuştu, üzerinden 6 ay geçti. Ayağım şu anda biraz güçsüz ama zamanla eski kuvvetine ulaşacak. Böyle bir sakatlığı yaşayan oyuncu tedirginlik yaşıyor, ''Ya tekrar sakatlanırsam'' diye... Yeni sezonda Kasımpaşa''ya en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Benim için para pul hiç önemli değil. Herkese gerçek Orhan Şam''ı göstereceğim'' ifadelerini kullandı.

'Diego Alex olamaz'

Eski takımı Fenerbahçe''nin Diego Ribas transferini de değerlendiren Orhan Şam, şöyle konuştu: ''Diego Ribas kendisini kanıtlamış, dünya çapında bir oyuncu. Kalitesini tartışamayız. Alex''in de nasıl bir futbolcu olduğu ve neler yaptığı ortada. Diego iyi bir oyuncu ama bir Alex olamaz.''

10 yıl önce