|

Düğüm çözülüyor

Yönetim, Lugano, Selçuk ve Volkan ile parasal konularda anlaştı. Bu futbolculardaki tek problem Avrupa'dan gelen transfer teklifleri...

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:44 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Düğüm çözülüyor
Düğüm çözülüyor

F.Bahçe'de bir süredir gündemi meşgul eden iç transferde sözleşmesi bitecek futbolcuların durumları çözüme kavuşuyor. Avrupa'dan bir çok kulübün yakın takibinde bulunan Volkan Demirel, Lugano ve Selçuk ile yönetim arasındaki görüşmelerde maddi sorunların aşıldığı öğrenildi. Daha önce kaptan Alex, Carlos ve Deivid'in sözleşmelerini uzatan yönetim, Lugano, Volkan ve Selçuk'a da 15 gün içinde resmi imza attırmayı planlıyor. Yönetim ile bu 3 oyuncu arasındaki tek problemin kendilerine gelen transfer tekliflerinin kafalarını karıştırması olduğu belirtildi.


F.BAHÇE'DE MUTLULAR

Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'in bir çok Avrupa kulübünden teklif almasına rağmen F.Bahçe'de kariyerlerini sürdürmek istediklerini ancak gelen teklifler nedeniyle yönetimden biraz daha süre istedikleri öğrenildi. Juventus ve Laizo kulüpleri başta olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde bulunan Lugano da İstanbul'da mutlu olduğunu ve yapılan görüşmelerde F.Bahçe'de kalmaya 'evet' dediği ancak gelen teklifler nedeniyle imza atma konusunda yönetimden acele edilmemesi yönünde talep ettiği kaydedildi.


F.Bahçe şampiyon

ABD'nin New York kentinde F.Bahçe USA futbol takımı, 32 takım arasında düzenlenen üniversite turnuvasında şampiyon oldu. Long Island'da Hostra Universitesinde düzenlenen kapalı salon turnuvasında Fenerbahçe USA takımının turnuvada grubundan yenilmeden birinci geldiği belirtildi. Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan ligde F.Bahçe USA takımı, finalde New York Greek Atlas takımını 3-1 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.



15 yıl önce