|

E-bilet ilk sınavından kaldı

E-bilet sisteminin ilk uygulandığı maç olan Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor karşılaşmasında maçı 32 bin kişilik stadda 285 seyirci izledi.

Dha
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:21 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
E-bilet ilk sınavından kaldı
E-bilet ilk sınavından kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezonki Passolig uygulaması, karşılaşmayı izlemek isteyen Mavi-Siyahlı taraftar ile kapı görevlileri arasında zaman zaman tartışmalara yol açtı. Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli 2 bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik Kadir Has Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor daha önce kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.

Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik stadın büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor daha önce kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.

Hacıosmanoğlu'da maçtaydı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Trabzonsporlu yöneticileri, Erciyesspor başkanı Ziya Eren mantı yemeye götürdü. Trabzonsporlu yöneticiler, Erciyesspor'un bordo mavili takım seyircisi için tahsis ettiği bin 200 kişilik tribüne, küfür ve hakaret edici tezahürat yapmamaları için uyarıcı iki pankart astı


10 yıl önce