|

E-bilet'e çare iki maçlık kombine

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, iki maç için geçerli olacak kombine bilet satışı yapacak. Mor-beyazlı kulübün basın sözcüsü Adem Türkmen, yürürlüğe giren e-bilet uygulaması nedeniyle bazı aksaklıklarla karşılaştıklarını söyledi.

Aa
00:00 - 21/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:48 - 21/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
E-bilet'e çare iki maçlık kombine
E-bilet'e çare iki maçlık kombine

Orduspor yönetimi son oynacakları Ankaraspor ve play-off'a kalınması halinde geçerli olacak iki maçlık kombine satışı yapacak. Bu sayede e-bilet ile ilgili çıkabilecek sorunların önüne geçilmiş olacak.

Yarın satışa çıkıyor

Taraftarsız maç oynamak istemediklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Onun için biz hafta sonu oynayacağımız Ankaraspor ve kalınması halinde oynayacağımız play-off maçıyla ilgili bir uygulama yapıyoruz. İki maçlık kombine yapacağız. Yarın 5, 10 ve 20 liradan satışa sunulacak kombine biletler iki maç geçerli olacak. Ankaraspor maçı için bilet alan taraftarlarımız eğer ilk ikiden Süper Lig'e çıkamazsak play-off'ta sahamızdaki maçı aynı biletlerle ek ücret ödemeden izleyebilecekler. Taraftarlarımız yarın satışına başlanacak kombine biletleri Orduspor stor mağazasından alabilir."

1 lira bilet uygulamasıyla ilgili şikayetler geldi

Türkmen, ligde oynadıkları Samsunspor maçı öncesi 1 liradan bilet satışı yaptıklarını ancak daha sonra uygulamayla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını belirterek, "Aslında biz kulüp olarak kar amacı güderek bilet satışı yapmıyoruz. İşte geçen Samsunspor maçında 1 lira yaptık, biletler karaborsaya düştü diye şikayet geldi. Yani bizim taraftarımıza bilet 1 liradan ulaşmadı. 1 lira olan biletleri 5 lira, 10 liradan satmışlar" ifadelerini kullandı.

10 yıl önce