|

E-bilette ilk maça ne kadar kişi geldi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması, Spor Toto Süper Lig'deki Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor maçında resmen başladı. Bu maç için alınan e-bilet sayısıysa iç açıcı değildi.

Dha
00:00 - 18/04/2014 Cuma
Güncelleme: 22:04 - 18/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
E-bilette ilk maça ne kadar kişi geldi?
E-bilette ilk maça ne kadar kişi geldi?

TFFnin bu sezonki e-bilet uygulaması, Erciyesspor-Trabzonspor karşılaşmasını izlemek isteyen ev sahibi taraftar ile kapı görevlileri arasında zaman zaman tartışmalara yol açtı. Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli 2 bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik Kadir Has Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor daha önce kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.

Erciyesspor'un orkestrası maraton tribününde yerini aldı. Çaldığı marş ve şarkılarla taraftarı coşturdu.

Maç öncesi mantı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Trabzonsporlu yöneticileri, Erciyesspor başkanı Ziya Eren mantı yemeye götürdü.

Trabzonsporlu yöneticiler, Erciyessporun bordo mavili takım seyircisi için tahsis ettiği bin 200 kişilik tribüne, küfür ve hakaret edici tezahürat yapmamaları için uyarıcı iki pankart astı

10 yıl önce