|

En ağır fatura Fernandes'e

Siyah-beyazlı 7 futbolcunun gece kulübünde karıştığı olayın ardından en ağır fatura Fernandes'e çıktı. Portekizli yıldız, arkadaşlarını ayarttığı gerekçesiyle 150 bin euro ceza aldı.

Fanatik
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:35 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
En ağır fatura Fernandes'e
En ağır fatura Fernandes'e

Beşiktaş ''ta bu sezon özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla tartışılan ve gece hayatı nedeniyle sık sık eleştirilen Manuel Fernandes''e, yönetimden büyük şok geldi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; son olarak kulüpten izinsiz olarak ülkesine gitmesi ve takım çalışmalarına katılmaması sebebiyle 200 bin euroluk (592 bin TL) cezaya çarptırılan Portekizli futbolcuya, Gökhan Töre''nin vurulmasıyla sona eren olaylı gece eğlencesinin faturası da kesildi.

Aralarında Hugo Almeida, Ramon Motta, Dany Nounkeu, Kerim Frei ve Veli Kavlak''ın da bulunduğu Bedroom adlı gece kulübünde Gökhan Töre''yle birlikte yer alan Fernandes''e, Beşiktaş yönetiminden ''arkadaşlarını ayarttığı'' gerekçesiyle 150 bin euroluk (444 bin TL) ceza verildiği bildirildi.

UEFA tehdidinde bulunuldu

Gece kulübünde yaşanan silahlı saldırı sırasında mekanda yer alan diğer isimlere de 100''er bin euroluk (296 bin TL) fatura çıkartıldığı öğrenilirken, Portekizli yıldızın bu cezaya itiraz ettiği bildirildi. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan 28 yaşındaki futbolcunun, bu cezanın ardından UEFA''ya başvurma tehdidinde bulunduğu öğrenildi.

10 yıl önce