|

Eto''o''ya rakip çıktı

Chelseali yıldız için İngiltere''ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 8 milyon Euro talep eden Eto''o''da indirim isterken, daha yüksek teklifler aldığı haberini duydu. İngiliz basını ise Torres''in siyah-beyazlılara önerildiğini yazdı

Süleyman Hatısaru
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:32 - 18/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
Eto''o''ya rakip çıktı
Eto''o''ya rakip çıktı

Yeni sezonun yıldız adaylarından Samuel Eto''o için önceki gün İngiltere''ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ilk görüşmede kötü haberler aldı. Oyuncunun menajeriyle bir araya gelen Orman, Eto''o''nun siyah-beyazlı takıma gelebileceği haberini öğrense de işin maddi boyutu sıkıntı çıkardı. Beşiktaş, 8 milyon Euro talep eden oyuncuda indirim beklerken Katar takımlarından 12 milyon Euro civarında teklifler geldiğini duyunca şoke oldu. Eto''o için Ada''ya umutlu giden Orman''ın 12 milyon Euro''luk teklifler sonrasında moralinin bozulduğu, ancak oyuncunun transferinden vazgeçmediği öğrenildi. Eto''o''nun Türkiye''deki çok yakın arkadaşını da kullanan Orman''ın yıldız futbolcuyu iknaya çalışacağı kaydedildi. Başkan Fikret Orman''ın oyuncuyu Türkiye''ye davet etmeyi düşündüğü, İstanbul''u bir kez daha gördükten sonra karar vermesini isteyeceği kaydedildi. İngiltere basını ise dün ilginç bir iddia ortaya atarak Eto''o''nun takım arkadaşı Fernando Torres''in Beşiktaş''ın gündeminde olduğunu öne sürdü. Sezon başından beri Jose Mourinho''nun gözüne giremeyen Torres''in menajerler tarafından Beşiktaş''a önerildiği bildirildi.

Taraftarın kalbi bizimle

İdmanlar öncesinde takımla yaptığı toplantı geleneğini dün de sürdüren teknik direktör Slaven Bilic''in gündeminde e-bilet vardı. Taraftar desteğinin az kalabileceğinden bahseden Hırvat teknik adamın, ''Bizi desteklemeye kaç kişi gelirse gelsin onlar için bu maçı kazanmalıyız. Bilet uygulamasıyla ilgili protestoları kafanıza takmayın. Bizi desteklemeye gelmeyenlerin de kalbinin bizimle olduğunu unutmayın'' uyarılarını yaptığı öğrenildi.

Atiba takımla çalıştı

Beşiktaş, F.Bahçe maçının hazırlıklarını yağmur altında yaptığı idmanla sürdürdü. İdmana tedavi olan Fernandes, Ersan Gülüm, Muhammed, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Sivok ve Holosko katılmadı. Önceki gün düz koşuyla yetinen Atiba ise takımla birlikte çalıştı.

10 yıl önce