|

F.Bahçe Ülker Sports Arena açılışı iptal

G.Saray derbisindeki olaylar nedeniyle F.Bahçe Ülker'e 2 maç seyircisiz oynama cezası geldi. Anadolu Efes maçıyla yeni salonunu hizmete sokmayı planlayan sarı-lacivertliler'in planları bu karar sonrası bozuldu

00:00 - 6/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:31 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
F.Bahçe Ülker Sports Arena açılışı iptal
F.Bahçe Ülker Sports Arena açılışı iptal

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Ülker'e G.Saray Medical Park maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza sonrası sarı-lacivertlilerin yeni salonunu Anadolu Efes maçıyla hizmete sokma planları da bozuldu. 30 Aralık 2011 tarihinde Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park ile oynanan derbi karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarların sahaya yabancı madde atması ve rakip takım oyuncuların ısınmalarını engellemelerinin yanı sıra küfürlü tezahürat nedeniyle ceza alan F.Bahçe, Anadolu Efes maçının yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını da seyircisiz oynayacak. Sarı-lacivertliler, bu önemli karşılaşmayla hizmete açmayı hedeflediği Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın açılışını da erteledi. F.Bahçe Ülker'in evinde 7 Ocak'ta Anadolu Efes'i ağırlayacağı maçı 14 yaşını doldurmamış çocuklar ve kadınlar izleyecek.

BİLETLER ARMANİ MAÇINA

Anadolu Efes maçının biletlerinin tamamen satıldığı, bu biletlerin ilk seyircili resmi maç olan THY Avrupa Ligi'ndeki Emporio Armani maçında geçerli olacağı kaydedildi. Bu arada Fenerbahçe Ülker, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Anadolu Efes 'le mücadelesini Caferağa Spor Salonu'nda yapacak.


Karabükspor'dan defansa 2 takviye

Kardemir Karabük, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nice'in Kongolu savunma oyuncusu Larrys Mabiala ve Adanaspor'un savunma oyuncusu Anıl Karaer ile 2.5 yıllığına anlaştı. Dün Türkiye'ye ayak basan Mabiala ile gün içinde anlaşma sağlandı.


Mersin'de İbrahim Kaş 3 ay yok

Mersin İdmanyurdu'nda sakatlanan İbrahim Kaş, 3 ay sahalardan uzak kalacak. Ankaragücü maçında sakatlanan Kaş'ın, yapılan kontrollerde ayak bağlarında kopma ve bileğinde kırık tespit edildi. Tecrübeli oyuncunun tedavisine hemen başlandı.



12 yıl önce